StreamingnytBranche-Nyt

TV 2 Play passerede 450.000 abonnementer i 2018

TV 2 PLAY passerede i 2018 450.000 abonnementer – svarende til, at mere end én million brugere har adgang til tjenesten.

Flest ser via fladskærmen

Fordelingen ved udgangen af 2018 var således, at mobil og tablets tegnede sig for omkring 20 procent af forbruget, mens andre 20 procent så TV 2 PLAY ved computeren, og hele 60 procent af forbruget skete via fladskærm.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Næste udviklingsetape

Mens danskerne streamer masser af indhold på TV 2 PLAY, både live og on demand, tager TV 2 i 2019 for alvor fat på næste digitale udviklingsetape for PLAY – et arbejde, der er centralt i TV 2s koncernstrategi, som netop sigter mod at styrke TV 2s digitale transformation yderligere.

– Vi har de seneste år haft stort fokus på at løfte den grundlæggende stabilitet på PLAY og på at udvikle nye reklameprodukter og abonnementstyper, og det er vi lykkedes godt med. Nu drejer vi det strategiske udviklingsfokus over mod, hvordan brugerne finder frem til alt det gode indhold på TV 2 PLAY – det, vi samlet kalder for content discovery, siger TV 2s digitale direktør, Anders Blauenfeldt.

Det, man ikke vidste, man gerne ville se
– Content discovery drejer sig om alt det, der sker, før man klikker ”afspil”: Hvordan man som bruger navigerer rundt på tjenesten og på en nem og stadig mere individuelt tilpasset måde finder frem til indholdet. Både det, man gerne vil se – men også det, man ikke selv vidste, man gerne ville se. Vi kommer til at udvikle TV 2 PLAY og fintune brugerrejsen, så vi hjælper brugeren hen til det ønskede indhold på den mest effektive måde – for eksempel via bedre søgning, enklere navigation og optimering af tjenestens forskellige funktioner – og samtidig inspirerer hende eller ham til at opdage nyt, relevant indhold, forklarer Anders Blauenfeldt og fortsætter:

– Helt aktuelt har vi i slutningen af 2018 taget hul på udrulningen af et nyt design og navigation på tjenesten på tværs af de mange platforme, og sideløbende vil vi gradvist gøre tjenesten mere personlig, gøre det nemmere at finde tilbage til det, man var i gang med at se, og bringe flere redaktionelle, automatiserede og personlige anbefalinger ud til brugerne. Altså både algoritmebaserede anbefalinger og redaktionelle forslag kurateret af PLAY-redaktionen – hvilket jo er en kernekompetence for TV 2.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button