Streamingnyt

TV 2 Play klar med kvalitetsløft

Vi har i flere omgange påtalt kvaliteten på TV 2 Play, i forhold til at man ikke streamede alt med 50 billeder pr. sekund, men kun det halve på flere kanaler. Konkret startede man med at levere TV 2 Sport med 50 billeder pr. sekund, det fik den nye TV 2 Sport X også, men nu har man så opgraderet generelt.

Vi kan på vores Apple TV 4K aflæse, at TV 2 Play nu har opgraderet og kører med 50 billeder pr. sekund på alle live kanaler. Det ser også ud til at gælde de såkaldte Play kanaler, der benyttes til sport som ekstra Serie A og La Liga kampe, der ikke er plads til på TV 2 Sport X.

Således så er TV 2 Play nu på højde med Viaplay og Eurosport Player i forhold til at levere live sport via streaming i en fornuftig kvalitet. Det ser dog fortsat ud til at arkiv indhold, altså indhold der ikke ses live, kun streames med 25 billeder pr. sekund.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er ikke alle platforme, der har fået 50 billeder pr. sekund som på Apple TV. Smart TV app versionen af TV 2 Play leverer fortsat kun 25 billeder pr. sekund på live tv, da ikke alle smart tv platforme kan klare 50.


I samme kategori

Back to top button