Streamingnyt

TV 2 Play har fået ny produktchef med erfaring fra Viaplay

bo bergstrøm tv2 play
Bo Bergstedt

TV 2 investerer nu yderligere i tv-tjenesten TV 2 PLAY, der i 2014 har haft stor fremgang blandt de mange danskere, der gerne vil streame TV 2s kanaler og programmer på deres mange forskellige skærme. TV 2 investerer bl.a. i ny teknologi, en forbedret brugerflade og mere eksklusivt indhold til tjenesten. Der er også kommet nye folk med på holdet, der skal drive den positive udvikling af tjenesten videre. Pr. 1. oktober har TV 2 ansat Viaplays tidligere danske produkt- og landechef, Bo Bergstedt, i en ny stilling som produktchef for TV 2 PLAY. Inden Viaplay arbejdede Bo Bergstedt som COO hos den tekniske serviceudbyder Xstream.

– Med Bo Bergstedt har vi ansat en af de allerbedste i Danmark til at drive produktudviklingen af TV 2 PLAY videre. Bo har en livslang interesse for tv og teknologi, og så har han stor praktisk erfaring med streaming på det skandinaviske marked siden 2008. Vi står overfor en yderligere satsning på TV 2 PLAY, som omfatter både indhold, teknik, brugeroplevelse og tilgængelighed på flere platforme. Det er en stor fælles indsats som skal lykkes på tværs af koncernen, og der har vi en klar forventning til at Bo vil blive en ny katalysator i vores udvikling, siger Stig Møller Christensen, salgsdirektør for TV 2 Betalings-tv og dermed også kommercielt ansvarlig for TV 2 PLAY.

Bo Bergstedt skal bl.a. være med til at sikre, at TV 2 PLAY som produkt og tjeneste hele tiden forbedres, at TV 2 PLAY fortsat er konkurrencedygtig i forhold til konkurrerende tjenester og – ikke mindst – at tjenesten lever op til brugernes stigende forventninger. Bo Bergstedt skal med andre ord drive arbejdet med at skabe fremtidens digitale tv-oplevelse på TV 2 PLAY i samarbejde med resten af TV 2.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Jeg ser meget frem til at arbejde med at få Danmarks mest populære tv-programmer ud på endnu flere platforme, og arbejde med at gøre oplevelsen endnu bedre for TV 2 PLAYs kunder – uanset om de vil se ’Vild med dans’ live fredag aften på den store skærm, eller NYHEDERNE på farten. Danske programmer er de mest efterspurgte blandt danskerne, og programmerne skal være tilgængelige der, hvor kunderne allerhelst vil se dem. Jeg glæder mig til at bringe mine kommercielle, tekniske og indholdsmæssige kompetencer i spil, når TV 2 udruller den nye digitale strategi, siger den nye produktchef for TV 2 PLAY, Bo Bergstedt.

Sune Roland er ny kanalchef for TV 2 PLAY
Også på indholdssiden er der nye kræfter i spidsen for tv-tjenesten. Sune Roland, der er kanalchef for TV 2s nichekanaler, har også fået ansvaret for TV 2 PLAY, der dermed organisatorisk er en kanal på niveau med TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE og TV 2 FRI.

– Vi har store planer for indholdet på TV 2 PLAY. Danskerne skal fortsat kunne tilgå alt det gode indhold fra TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dem – og så vil vi også prøve nye, eksklusive tilbud af på PLAY, hvor vi f.eks. tilbyder vores indhold på TV 2 PLAY, inden det sendes på kanalerne og i visse tilfælde kun på TV 2 PLAY. TV 2 PLAY skal fortsat være førende på det danske indhold – især på fiktion, sport og comedy – og vi tænker indhold på PLAY på linje med TV 2s nichekanaler, siger Sune Roland.

Ny digital strategi for hele TV 2-koncernen
TV 2 har netop lagt sidste hånd på en ambitiøs digital strategi for hele koncernen – en strategi, som giver nogle af svarene på, hvordan virksomheden skal sikre sig en fortsat fremtrædende rolle i et mediebillede, hvor seervanerne ændrer sig, og forbrugerne selv vil bestemme, hvor, hvornår og hvordan de ønsker at modtage deres tv-indhold. Strategien omfatter en række nye, digitale tiltag – bl.a. styrkelsen af TV 2 PLAY.

Fælles for de digitale indsatsområder er visionen om at engagere seerne og brugerne samt at sikre, at TV 2s stærke indhold fremover lever længere tid end blot programmets varighed og andre steder end udelukkende på den traditionelle tv-skærm.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button