Streamingnyt

TV 2 Play – ekstra Play kanaler skal rumme sporten

TV 2 har mere sport end nogensinde i 2020. De starter en ny sportskanal, TV 2 Sport X, men der er ikke plads til alt sporten på TV 2 Sport og TV 2 Sport X, så noget vil skulle ses på TV 2 Plays ekstra kanalerne.

Der har indtil nu været 4 TV 2 Play kanaler, men nu har TV 2 lavet 7 Play kanaler for at få plads til det hele.

TV 2 har her fra årsskiftet de komplette rettigheder til La Liga og Serie A, rettigheder der tidligere hørte hjemme hos streamingtjenesten Strive Sport. TV 2 vil sende kampe fra de to ligaer på sin nye sportskanal TV 2 Sport X, men der er ikke plads til alle kampe, så visse kampe vil skulle ses på TV 2 Plays ekstra kanalerne. Desuden er ATP Tennis også en del af de nye rettigheder, noget som igen kan blive henvist til ekstra Play kanaler.

Desværre streames der ikke med 50 billeder pr. sekund på Play kanalerne, så sporten er ikke så flydende som det f.eks. ses på Viaplay Sport Reklame-link, hvor der streames med 50 billeder pr. sekund. Det er hos TV 2 Play kun TV 2 Sport og den nye TV 2 Sport X, der streames med 50 billeder pr. sekund.

Play kanaler kun i den store pakke

Som vi tidligere har beskrevet, så kræver adgang til TV 2 Play ekstra kanalerne at man har den store TV 2 Play pakke. Så vil man skulle betale mindst 149,- / måned for at få adgang til den del af sporten hos TV 2, der ikke vises på TV 2 Sport eller TV 2 Sport X, men kun på Play ekstra kanaler.

Her er sporten der kan ses på Play kanalerne

I samme kategori

Back to top button