Net-TV

TV 2 og YouSee i filmsamarbejde

feature youseeTV 2 og YouSee har indledt et strategisk samarbejde på det hastigt voksende marked for digital udlejning af film. Samarbejdet betyder, at TV 2 Sputniks kunder fremover vil få nem adgang til alle film fra YouSee’s digitale filmtjeneste, YouSee Cinema.

TV 2 har været blandt pionererne i Danmark inden for distribution af film og tv via internettet og har, siden TV 2 Sputnik blev lanceret i 2004, opbygget en stor base af kunder, der ser tv og lejer film via computeren.

“Vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde adgang til YouSee’s film via Sputnik og derved udvide vores filmudbud markant – også med flere af de helt nye premierefilm, som mange efterspørger”, siger Gregers Wedell-Wedellsborg, direktør i TV 2 NET. “Vi arbejder målrettet på at udvide udbuddet på Sputnik inden for flere områder, det seneste eksempel er LIVE sport, og det kan ses på brugertallene, der er i kraftig vækst”, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Filmdistribution bevæger sig i disse år gradvist fra fysiske skiver til digital distribution – en udvikling, der ses verden over. YouSee betragter digital distribution af film som en fremtidig kerneaktivitet, og selskabet har gennem det seneste år opbygget et stort antal distributionsaftaler med en lang række filmselskaber i Skandinavien og i USA.

“Vi er teknisk velfunderede til at klare et stort antal film-udlejninger på nettet, og vi mener i al beskedenhed at have de bedste rettighedsaftaler omkring film on-demand i Danmark. Derfor er vi meget glade for nu at indgå partnerskab med TV 2, hvilket vil medføre en yderligere stigning i online film-udlejning”, siger produktudviklingsdirektør Anders Blauenfeldt, YouSee.

YouSee lejede sidste år ca. 300.000 film ud via kabel-tv, IPTV og internet, og forventer, at antallet bliver omkring en million i 2010. Hver måned besøger over 1,5 million danskere tv2.dk, som er blandt de tre mest besøgte websites i Danmark.

Den nye løsning går i luften fra i dag.

Kilde: YouSee presse

I samme kategori

Back to top button