TV-Nyt

TV 2 – Nye Hjem til gården og Stormester og ny sæson af Rita vises denne sommer

TV 2 har holdt færdigproduceret indhold tilbage for at have nyt på hylderne, såfremt Corona situationen gjorde det umuligt at producere nyt indhold til efteråret. Det ramte f.eks. premieren på Hjem til gården og Stormester, der blev udsat. Nu melder TV 2 at disse nu er programsat til at blive vist denne sommer og ikke gemmes til efteråret. Hjem til gården er lige nu planlagt til premiere 14. juni.

Man er desuden i gang med at planlægge hvordan ’X Factor’-sæsonen 2020 kan afsluttes.

Årsagen til de ændrede planer er, at TV 2 nu ser lysere på mulighederne for at producere indhold til efteråret trods Corona restriktionerne. Blandt efterårets programserier, som nu er på vej i optagelse, er ’Landmand søger kærlighed’, hvis syvende sæson forventes at få premiere efter sommerferien.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Også to andre af efterårets store TV 2-programserier, ’Nybyggerne’ og ’Toppen af poppen’, påtænker at gå i optagelse hen over sommeren. Danmarks største fiktionssucces i mange år, TV 2-serien ’Badehotellet’, arbejder på højtryk for at komme i produktion til august – et par måneder senere end sædvanlig optagestart – for at blive klar med ottende sæson i begyndelsen af 2021.

Mandag offentliggjorde TV 2 det nye program ’Toppen af poppen turbus’, der netop er gået i optagelse, og som sendes fredag 8. maj.

Noget er dog fortsat udskudt: Eksempelvis er TV 2s store nye underholdningsshow ‘Den vildeste danser’ rykket til efteråret, hvor TV 2 hermed byder på masser af dans, når også ‘Vild med dans’ vender tilbage.
Produktionen af en ny sæson af ZULU-serien ’Minkavlerne’ har måttet udskydes til senere, mens produktionen af den danske udgave af den internationale realitysucces ’Bachelor’ går i produktion i foråret 2021.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button