TV-Nyt

TV 2 NEWS vil styrke eftermiddagsfladen

TV 2 NEWS styrker fra mandag 6. januar sin eftermiddagsflade med nyhedsprogrammet ”NEWS i dag”, der skaber overblik over dagens nyhedsstrøm og følger de seneste nyheder, mens de udvikler sig.

De faste værter på ”NEWS i dag” kl. 16-18 vil være Jens Gaardbo og Anne Vig, og de præsenterer dagens vigtigste nyheder for danskerne, når de kommer hjem fra arbejde.

I den styrkede eftermiddagsflade vil der både være fokus på dagens store nyhedshistorier og på finans- og børsstoffet, og dækningen sker med endnu flere live-interviews, breaking news og en ny grafik.  

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kanalchefen på TV 2 NEWS, Mikkel Hertz, kan se tilbage på et 2013, hvor TV 2 NEWS har fået sin hidtil højeste seerandel, og hvor kanalen har overhalet Kanal 5 og nu er Danmarks sjettestørste kanal. Herudover har NEWS i årets løb sat en hel stribe seerrekorder.

Netop i tidsrummet mellem kl. 16-18, hvor NEWS sender “NEWS i dag”, har kanalen typisk flest seere.

– Ud over rekorderne er det vigtigt at værne om og styrke NEWS’ brand. Derfor skal vi fortsætte med at lave klare satsninger, som vi fx gjorde det op til forbundsdagsvalget i Tyskland og i forbindelse med kommunalvalget. Vi skal bevare vores styrkeposition ved dækningen af dansk politik, hvor ingen kan slå den indsats, vores politiske redaktion leverer, siger Mikkel Hertz.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button