TV-Nyt

TV 2 News får ny eftermiddagsflade

TV 2 NEWS styrker fra 23. januar kanalens eftermiddagsflade med et nyt og debatterende nyhedsprogram, der bliver sendt på alle hverdage mellem klokken 16.00 og 18.00.

– Vi kalder programmet for ’NEWS & Co.’, fordi det er et nyhedsprogram, som sætter seerne i godt og indsigtsfuldt selskab. Vi tror på, at relevante nyheder og det gode selskab, hvor holdninger mødes og brydes, bliver helt afgørende fremover, siger Ulla Pors, fungerende chefredaktør på TV 2 NEWS.

NEWS & Co TV 2 News
Værtspar Charlotte Beder og Søren Lippert ses her i selskab med to af medværterne Nina Groes, tidligere direktør for Kvinfo, og oberst Lars Møller. (Fotos: Mew / TV 2)

Faste værtspar i selskab med skiftende medværter
De faste eftermiddagsværter på ’NEWS & Co’ er Janni Pedersen og Lasse Sjørslev samt Charlotte Beder og Søren Lippert.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Som noget nyt får de dagligt selskab af tre medværter, som sætter perspektiv på dagens nyheder med personlighed og kant. Medværterne er alle bredt vidende personligheder, der har markeret sig på deres felt.

– I ’NEWS & Co.’ nøjes vi ikke med at konstatere en nyhed, vi tør debattere den. Efter internationale standarder bliver der mindre nyhedsoplæsning, i stedet skaber vi en samtale om dagens dagsordener gennem vores værter og medværter. Med nye stemmer i studiet vil vi ofte vende historierne på hovedet, få et helt andet perspektiv og turde rejse nogle af de måske mere ordinære spørgsmål, som seerne også sidder med, siger Ulla Østergaard, redaktionschef på ’NEWS & Co.’

Panelet af medværter består af en række fremtrædende danskere indenfor deres felt, heriblandt sociolog Eva Steensig, sanger og skuespiller Nikolaj Steen, filminstruktør Peter Aalbæk Jensen, forfatter Ahmad Mahmoud, tidligere direktør for Kvinfo Nina Groes, oberst Lars Møller m.fl.

Fokus på det, der optager danskerne
Programformatet ’NEWS & Co’ gør det muligt at dykke ned i alt det, der sker i danskernes hverdag. Danskerne skal for alvor kunne mærke både Danmark og verden. Det kan være nyheder, vi undrer os over, fascineres af, bliver skræmte over eller blot har svært ved at forstå.

– ’NEWS & Co.’ vil være endnu mere relevant for danskerne, og det betyder, at vi vil behandle aktuelle, nære og fascinerende historier med ekstra fokus på tendenser og værdidebatter. Vi vil konfrontere beslutningstagere med det nære og det svære og dermed også debattere den tvivl, mange danskere kan sidde med. Altså de situationer, der opstår, når man ikke ved, om man skal beslutte med maven, hjertet eller hjernen, siger Ulla Østergaard.

’NEWS & Co’ vil blive præget af udsyn med fokus på udland, politik og finans. ’NEWS & Co.’ vil også i vid udstrækning benytte sig af perspektiv på dagens nyheder fra flere korrespondenter.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button