TV-Nyt

TV 2 mindes Robin Williams med kavalkade

Robin Williams TV 2Mandag blev skuespilleren Robin Williams fundet død i sit hjem – i en alder af bare 63 år. Og allerede tirsdag var TV 2 og TV 2 ZULU klar med de første tre film, som mindes den Oscar-vindende skuespiller, og i dag, onsdag, og på fredag følger yderligere to Robin Williams-film.

De hurtige og aktuelle programændringer fra TV 2-kanalerne blev også bemærket på Facebook, hvor en bruger, Charlotte Fisker, f.eks. skrev til TV 2:

”Det er godt nok klasse at i er så hurtige – glæder mig allerede til på fredag;) R.I.P Robin.”

Den film, som Facebook-brugeren henviser til, er komedien ‘Mrs. Doubtfire’ med Robin Williams i rollen som den fraskilte Daniel Hillard, der ikke aner sine levende råd, da hans kone Miranda (spillet af Sally Field) forlanger skilsmisse. 

Miranda får nemlig forældreretten til deres tre børn, som Daniel forguder, og som han umuligt kan undvære. Men Miranda søger en babysitter, og det giver desperate Daniel en idé: Kunne han ikke forklæde sig og få jobbet som ny hushjælp? Snart ringer den meget foretagsomme, ældre dame Mrs. Doubtfire – selvfølgelig herligt spillet af Robin Williams – på familiens dør.

’Good Morning, Vietnam’
Også i aften, onsdag, kl. 22.40 kan TV 2-seerne opleve Robin Williams – nemlig i komediedramaet ’Good Morning, Vietnam’ fra 1987. Her spiller han den uortodokse discjockey Adrian Cronauer, der bliver sendt til Vietnam for at få noget humor ind i hærens dødkedelige radiokanal.

Med en eksplosiv blanding af respektløshed, heftig rockmusik og platte vittigheder bliver hans programmer hurtigt utroligt populære blandt de menige soldater, men nogle af de overordnende synes ikke, at han er patriotisk nok. Da han møder de almindelige vietnamesere og oplever kamphandlinger på egen krop, begynder krigens alvor at gå op for ham. Nu begynder han at få moralske skrupler over sine programmer – men måske har hans humoristiske indslag faktisk en vigtig funktion for de menige soldater?

Allerede i går, tirsdag, havde TV 2 og TV 2 ZULU tre film med Robin Williams på skærmen. Tirsdag eftermiddag sendte TV 2 den romantiske komedie ‘Father’s Day’, hvor Robin Williams og Billy Crystal spiller ekskærester til en kvinde, der påstår, at de begge måske er far til hendes bortløbne søn.

Klokken 20.50 sendte TV 2 ZULU familiefilmen ‘Nat på museet 2’, hvor Williams spiller en af museets mange karakterer, der på magisk vis vækkes til live om natten.

Klokken 22.50 sendte TV 2 det rørende drama ‘Good Will Hunting’, hvor Robin Williams spiller den Oscar-belønnede birolle som psykologen Sean Maguire.

De tre film var i alle tilfælde med til at øge TV 2-kanalernes seertilslutning på disse sendetidspunkter i forhold til de seneste uger.

I samme kategori

Back to top button