TV 2 kodes på onsdag for dig med egen antenne

| onsdag 04. jan, 2012 12:13 | 3 Kommentarer

Behold TV 2 - TV-Antenne modtagelseDanmarks mest populære tv-kanal, TV 2, bliver betalingskanal på onsdag.

Derefter skal man have et abonnement hos en tv-udbyder for at se kanalen. Vælger man at modtage TV 2 med antenne, skal man have tv-abonnementet hos Boxer – også selvom man allerede har kabel, parabol eller fiber til andre tv i huset.

– Måske har man allerede kabel-tv eller parabol-tv i stuen, men rigtig mange husstande har derudover tv-apparater i køkkener, soveværelser, børneværelser og kontorer eller i sommerhuse og campingvogne. Hvis man modtager sine tv-signaler med antenne på disse tv, vil man miste TV 2 fra onsdag, med mindre man har et Boxer-abonnement, forklarer Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S.

Når TV 2 bliver betalingskanal i næste uge, vil normalprisen for at se Danmarks mest populære tv?kanal i ”løs vægt” – altså uden at skulle købe en pakke med flere kanaler – være 427 kr. om året, men Boxer har lige nu et introduktionstilbud, så man kan se TV 2 det første år for bare kr. 199 svarende til kr. 16,50 om måneden. Har man allerede en tv-pakke hos Boxer, får man TV 2 automatisk, og prisen stiger med 20 kr./md. i tre ud af fem pakker. To pakker er uændret i pris.

Som ny Boxer-kunde skal man være opmærksom på, om man har det rigtige modtageudstyr. For at se TV 2 med antenne efter nytår skal man have:

 • Boxerabonnement på TV 2’s hovedkanal (nuværende Boxer-kunder kan fortsat se TV 2)
 • enten Boxer-godkendt tv med et Boxer TV-Modul  
 • eller en Boxer-godkendt MPEG4 modtagerboks
 • udstyr med indbygget DVB-T2,hvis man også vil se TV 2 i HD-kvalitet fra 1. april

Man kan naturligvis stadig se de ni licensfinansierede tv-kanaler, herunder alle DRs kanaler, via antenne oveni tv-kanalerne fra Boxer. Ønsker man med sin antenne ikke at se TV 2, men kun de ni licensfinansierede tv-kanaler, skal man have:

 • enten et tv-apparat med indbygget MPEG4-standard (Boxer-godkendt anbefales)
 • eller en MPEG4 modtagerboks (Boxer-godkendt anbefales)

TV 2 er fremover med i alle Boxers pakker. Ønsker man lidt flere kanaler end TV 2 og de licensfinansierede tv-kanaler, har Boxer en pakke med fem betalingskanaler samt de ni licensfinansierede kanaler for 49 kr. pr. måned plus kortafgift. Eller en pakke med ni betalingskanaler for 99 kr. pr. måned plus kortafgift. Også her kan man stadig se de ni licensfinansierede tv-kanaler.

Med Boxer er der ingen ventetid på at få signalet, så derfor risikerer man ikke at miste TV 2 i en kortere eller længere periode. Køber man sit Boxer-abonnement hos en forhandler, virker tv-signalet med det samme, og bestiller man på Boxers webshop, vil man modtage kort og evt. modtageudstyr i løbet af 1-2 dage.

Læs mere om TV 2 som betalingskanal:
www.boxertv.dk/kundeservice/TV2-betalingskanal/TV2-betalingskanal/

Kilde: Boxer

Husk du kan købe Boxer TV hos DIGITALT.TV’s sponsorer

 

Del på:

Gemt under:: Boxer TV

Kommentarer (3)

 1. Preben Pedersen siger:

  Alternativ kan man jo undersøge sit lokal område og se om der ikke findes en antenneforening.

 2. parabolgutten returns siger:

  ja eller hvis man har parabol er multiroom gratis fra Canal Digital og koster lidt ekstra ved Viasat.

 3. Det kunne være rart at vide hvilke pakker der ikke stiger, da jeg sidst jeg snakkede med boxer fik afvide de alle steg med de 20 kr.

Skriv et svar