TV-Nyt

TV 2 klar med en ny omgang Danmark har Talent

Danmark har Talent TV 2 2017
Foto: Christian Stæhr / TV 2

I ‘Danmark har talent’ får danskere, der besidder et helt særligt talent, mulighed for at vise resten af landet, hvad de kan. Underholdningsprogrammet hylder mangfoldigheden, giver plads til alle – store som små, unge som gamle. Og i år er mangfoldigheden og niveauet større end nogensinde.

– Jeg synes, vores deltagere står markant stærkere i år. Det er, som om flere har fået blod på tanden. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det er der kommet en masse nye genrer ud af – nogle mere vellykkede end andre, fortæller Nabiha, der er med som dommer for andet år i træk.

En af panelets øvrige dommere er Peter Frödin, og han fortæller:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Niveauet er højt og meget mere varieret. I denne sæson kan man glæde sig til et énmandsorkester, vilde fysikforsøg og sangskrivning.

Igen i år er det værterne Felix Smith og Christopher Læssø, der tager hånd om de mange modige deltagere. Imens sidder det erfarne dommerpanel bestående af Cecilie Lassen, Nabiha, Peter Frödin og Jarl Friis-Mikkelsen klar med knivskarpe bedømmelser.

Ekstra guldknap og ny app
Hvor det i de indledende auditionsprogrammer udelukkende er dommerpanelet, der bestemmer, om deltagerne går videre, er det i liveshows op til seerne via sms-stemmer og den nye ‘Danmark har talent’-app at sende netop deres favorit videre til finalen.

Og appen er ikke den eneste nyskabelse, tredje sæson har at byde på. Som noget nyt får de to værter nu også en guldknap og dermed muligheden for at sende ét act direkte videre til liveshows på lige fod med dommerne.

– Det er genialt, men kun rigtig sjovt, hvis vi vinder over dommerne, fortæller Felix Smith.

– Nu kan vi jo ikke afsløre, hvem vi har sendt videre, men vi havde på forhånd lagt en strategi om, at det skulle være en kvinde, siger Christopher Læssø.

Endnu mere talent
Kan man slet ikke få nok af storslåede og fascinerende acts i ’Danmark har talent’, kan man fra lørdag 21. januar kl. 21.00, lige efter ‘Danmark har talent’ på TV 2, hoppe over på TV 2 CHARLIE og se premieren på den seneste engelske 2016-udgave af ‘Britain’s Got Talent’, som i øvrigt kan fejre 10 år på skærmen i England.

Tredje sæson af ‘Danmark har talent’ har premiere lørdag 7. januar klokken 20.00 på TV 2, hvor vi viser første audition med masser af uventede, dygtige og overraskende talenter.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button