TV-Nyt

TV 2 klar med ny omgang grillfeber

Grillfeber dommere tv 2
Foto: Jakob Mydtskov / TV 2

I syv sommerprogrammer konkurrerer nogen af landets mest passionerede grillpar i inspirerende madlavning på grill. Hver uge udsættes parrene for udfordringer, som kræver sikker grillteknik og højt gastronomisk niveau. Med andre ord: TV 2 sender en ny omgang ’Grillfeber’, hvor Danmarks bedste amatørgrillere skal findes.

Tempoet er højt, og koncentrationen stor, for hver uge sendes et par ud af konkurrencen. Der er nemlig kun to pladser i den altafgørende finale. Ingen af deltagerne har tidligere grillet under så hårdt pres, og følelserne sidder uden på tøjet, for der er masser af ære og en stor præmie på spil.

Parrene bedømmes af de to kompetente kokke Louisa Lorang og Claus Holm, der kærligt, men retfærdigt smager sig frem til, hvem der skal videre, og hvem der skal slukke grillen og forlade konkurrencen. Hver uge giver kokkene, der begge er kendt fra TV 2s ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ appetit’, gode grilltips og madtricks, og de to kokke er imponeret over sæsonens grillere:

– De er både dygtige til at grille og til at finde på. De tør at kaste sig ud i nye ting, ligesom de tænker meget over smag og sammenhæng, siger Louisa Lorang, der betegner sig selv som en nydelses-griller.

– Jeg griller om sommeren og nyder stemningen. Jeg griller grøntsager og kød, men også gerne østers.

Også Louisa Lorangs meddommer Claus Holm er vild med at grille, og for ham er det også en sommerting.

– Jeg er tosset med at grille hummer, og det kan jeg slet ikke få nok af. Jeg er også til de store højrebsbøffer med ben på et lille kilo. Jeg får dans i min krop af det, og når den friske rosmarin rammer kødet – eijjjj, så synger jeg og ryster, siger Claus Holm.

Han er kok på 28. år og også imponeret over årets par i ’Grillfeber’.

– Niveauet er højt, og der kommer mange sjove ideer på bordet undervejs. Jeg elsker at se, når ildsjæle brænder igennem for deres passion, siger Claus Holm.

Grillfeber har premiere på TV 2 tirsdag 3. juni kl. 20.00. I det første program hedder temaet American Diner. De syv par skal lave burgere med et personligt touch, og burgerbollen skal bages på grillen.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button