TV-Nyt

TV 2 højdepunkter uge 48

LUDVIG OG JULEMANDEN – PREMIERE

Julekalender på TV 2 Ludvig og Julemanden
Lars Hjortshøj som julemanden i årets familiejulekalender på TV 2.

Tag med på juleeventyr med den sjoveste julemand og den dejligste familie, når TV 2 lukker portene op til årets store nye familiejulekalender. Det er dansk familiejulehygge krydret med magi, humor og spænding!

Den 11-årige Ludvig og hans familie flytter ind på Børglum Kloster i Nordjylland. Familien, der hedder Glad, er vant til at bo over hele verden, og Ludvigs far, Niels, der har arvet klosteret, ønsker da også at sælge den gamle bygning, så familien kan komme videre ud i verden. Ludvig og hans søskende, Rebekka og Rasmus, starter i skole, og her møder Ludvig Martine, der fortæller om farlige spøgelser på Børglum Kloster. Ludvigs far fortæller også om andre hemmeligheder på klosteret, og Ludvig går straks i gang med at lede efter en skat. På værkstedet i Grønland gør Julemanden Nicholas sig derimod klar til julens strabadser.

TV 2 – 01.12.11 – KL. 20.00

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Transformers: De faldnes hævn – premiere

Storslået og actionfyldt film fra 2009 om kampen mellem de gode og onde kæmperobotter. På rollelisten optræder også skuespillere af kø og blod som Shia LaBeouf, Megan Fox (billedet), Hugo Weaving og John Turturro.

TV 2 – 03.12.11 – KL. 22.00

 

Voice – Danmarks største stemme

Fire af Danmarks bedste musikere, Steen Jørgensen, Lene Nystrøm, Sharin Foo og Liam O’Connor er på en mission. De skal finde og træne Danmarks næste store stemme.

TV 2 – 26.11.11 – KL. 20.00

 

Medina – for altid

Portræt af den kendte pop-sangerinde. Medina fortæller åbent og ærligt om sig selv og sit travle liv, og seerne får et unikt kig ind i sangerindens fantastiske verden. En verden, hvor der normalt er adgang forbudt for pressen!

 
 

Blue Bloods – premiere

Ny spændende og højdramatisk amerikansk politiserie om en familie, hvor alle arbejder hos New Yorks politi. Med stærke skuespillernavne som Tom Selleck, Nicholas Turturro, Donnie Wahlberg, Jennifer Esposito, Bridget Moynahan og mange flere.

TV 2 – 04.12.11 – KL. 22.30

 

Four Christmases – dansk tv-premiere

Reese Witherspoon og Vince Vaughn kører i højeste gear i komedie-dramaet fra 2008 som parret, der normalt flygter langt væk fra jul og familiesammenkomster. Men et år går deres plan i vasken, og så skal der pludselig holdes jul fire gange på én dag!

TV 2 – 04.12.11 – KL. 20.35

 

Camping – dansk tv-premiere

Skæv komedie med bl.a. Mia Lyhne og Kirsten Lehfeldt. Efter en familietragedie tager en dysfunktionel familie på terapiferie på Langeland. Her slår temperamenterne gnister, og den danske sommer viser sig fra sin mest våde og trøstesløse side.

 
Kilde: TV 2 presse 

I samme kategori

Back to top button