TV-Nyt

TV 2 højdepunkter Uge 42

X-Kærester

Matthew McConaughey slå sig løs som inkarneret ungkarl i den amerikanske filmkomedie “X-kærester” fra 2009. På rollelisten står også Jennifer Garner og Michael Douglas.

Connor Mead (Matthew McConaughey) er inkarneret ungkarl, elsker sin frihed, fest og kvinder, og han holder ikke på sine damebekendtskaber. Hans bror, Paul, er romantiker og skal giftes, men aftenen inden brylluppet lykkes det Connor at ødelægge den gode stemning for både brudepar og gæster – bl.a. Connors barndomsven Jenny (Jennifer Garner), som aldrig er faldet for hans berømte charme. Før det lykkes Connor at spolere brylluppet, dukker hans afdøde onkel Wayne (MIchael Douglas) op med en besked fra det hinsides – og det giver Connor noget at tænke over!

TV 2 – 16.10.11 – KL. 21.00

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Danmark ifølge Bubber i Sandholmlejren

Det bliver noget af en udfordring for Bubber at arbejde som Røde Kors-medarbejder i Sandholmlejren, hvor reglen er, at man ikke må involvere sig i asylansøgernes liv.

TV 2 – 20.10.11 – KL. 20.50

Campisterne – premiere

Følg sommerlivet på den femstjernede campingplads TopCamp Bøjden Strand ved Fåborg på Sydfyn. Det bliver lejrchefparrets sjoveste, vildeste og hårdeste campingsæson nogensinde.

TV 2 – 17.10.11 – KL. 22.30

Hvem vil være millionær?

Rolf Sørensen og Jørgen Leth ved alt om cykling og Tour de France, men hvordan står det ellers til med deres paratviden?

TV 2 – 17.10.11 – KL. 20.00

Spørg Charlie

Cecilie Frøkjær er ugens gæst hos Michael Meyerheim, og sammen med Ulla Terkelsen, Jacob Haugaard og Jens Gaardbo skal hun forsøge at løse seernes små og store dilemmaer.

TV 2 CHARLIE – 19.10.11 – KL. 20.30

Argh! Det gjorde jeg bare ikk’

Fitness-instruktør Alexandra fra Nørrebro vågner op midt i sit livs game show og finder ud af, at hun har indspillet sære hyldest- sange til Michael Jackson.

TV 2 ZULU – 15.10.11 – KL. 21.00

The Jeff Dunham Show – premiere

Bugtaleren Jeff Dunham går på scenen foran et live publikum og gør, hvad han gør bedst, med galleriet af sine herlige dukker. Showet bliver suppleret med forskellige sketches ude i den virkelige verden. Jeff tager Walter til terapi, og Peanut skal på date med Hulk Hogans datter, Brooke.

TV 2 ZULU – 19.10.11 – KL. 21.20


I samme kategori

Back to top button