TV-Nyt

TV 2 har sikret sig Europa League og UEFA Europa Conference League rettighederne

Rygterne har løbet længe, og nu er det så bekræftet. TV 2 har sikret sig rettighederne til Europa League og den nye turnering UEFA Europa Conference League.

Rettighederne gælder fra fra sommeren 2021 og tre år frem og det kan følges på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X og med sportspakken på TV 2 PLAY.

– Indkøbet af UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League understreger TV 2s høje ambitionsniveau på sportsområdet, hvor vi vil levere markant dansk og international sport på tv og streaming. Jeg er begejstret over udsigten til endnu mere topsport på TV 2s kanaler og tjenester, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Danske klubber har gjort en god figur i UEFA Europa League i flere sæsoner, og jeg er overordentligt glad for, at danske tv-seere og streamingbrugere fremover kan følge de danske hold i både UEFA Europa League og i UEFA Europa Conference League. Jeg har store forventninger til den nye rettighed, som markant udbygger TV 2s engagement på fodboldområdet, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Kampene i UEFA Europa League og UEFA Conference League spilles torsdage klokken 18.45 og 21.00, og her vil der være fodbold på både TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY. I nogle tilfælde kan der også vises kampe på TV 2s hovedkanal.

– Når danske hold står over for afgørende og interessante opgør i de europæiske turneringer, vil vi – ud fra en konkret vurdering i hvert tilfælde – kunne sende på hovedkanalen. Og det skal da være en stor fornøjelse for os at præsentere et dansk hold på TV 2 i en afgørende kamp mod et af Europas storhold, siger Frederik Lauesen.

Både UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League, der premierer i sommeren 2021, får deltagelse af 32 hold i de kommende sæsoner, som TV 2 har erhvervet rettighederne til.

La Liga rettigheder yderligere forlænget

TV 2s nye store rettighedskøb inden for international fodbold kommer kort tid efter, at mediekoncernen offentliggjorde købet af flere rettigheder til spansk fodbold i La Liga i årene 2021-2024. En aftale, som efterfølgende er yderligere forlænget til og med sommeren 2026.

Læs også


I samme kategori

Back to top button