TV-Nyt

TV 2 har sat sit Tour de France 2017 hold

tour de franceDenne artikel omhandler Tour de France 2017. Læs om TV 2’s dækning af Tour de France 2018 her.

Arrangørerne af Tour de France udvider tv-dækningen i 2017, så alle etaper transmitteres fra start til slut. Det får betydning for TV 2, der har besluttet at sende det hele.

Dennis Ritter, Rolf Sørensen og Jørgen Leth får fortsat hovedansvaret, men der bliver også plads til endnu et kommentatorhold, nemlig Rasmus Staghøj, Chris Anker Sørensen, Brian Nygaard. Sidstnævnte tager sig af starten på etaperne, hvorefter de mere garvede kommentatorer så tager over i slutningen af etaperne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Touren er i forvejen lang, og da det kommer til at blive meget lange dage, vil det være mest menneskeligt over for vores kommentatorer, at vi deler det op i to forskellige hold, siger TV 2s sportschef Frederik Lauesen til BT.

I forhold til studiedækning så vender Thomas Kristensen her tilbage til værtsrollen efter sidste år at have været optaget af kommentatorrollen ved EM i fodbold. I 2016 stod Claus Elming for den rolle, men er ikke med på Tour de France holdet hos TV 2 i 2017.

Årets Tour de France begynder 1. juli i Düsseldorf og slutter 22. juli i Paris naturligvis. Se sendetider for Tour de France 2017 her

Kilde: BT

I samme kategori

Back to top button