TV-Nyt

TV 2 har købt indhold i Cannes

TV 2 har været på indkøb under den igangværende MIPCOM-messe i Cannes, og blandt indkøbene er serieklassikeren ’Sex and the City’, populære livsstilsprogrammer til TV 2 FRI samt dokumentaren ’George Michael – Freedom’, der sendes på TV 2 allerede fredag 20. oktober.

Dokumentaren om musiklegenden George Michael, der døde i julen 2016, vises dermed i Danmark kun få dage efter verdenspremieren i Storbritannien. Du kan læse mere om dokumentaren, der har fået den danske titel ’George Michael – hans egen historie’, her.

Dokumentarer til ’Station 2’
Blandt de øvrige indkøbte dokumentarer er to udsendelser til ’Station 2’ – dokumentaren ’Cyber Scammers’ vist på ITV 1 og ’Stalkers’ vist på BBC One.

’Cyber Scammers’ tager udgangspunkt i, at 100 personer i Storbritannien hver dag bliver ofre for svindel, når de handler online, og denne organiserede kriminalitet er nu rettet mod verdens største online-websted eBay. Programmet følger politiets efterforskning, overvågning og anholdelse af en rumænsk bande, som har bedraget et hav af britiske borgere for mange tusinde kroner ved at oprette falske annoncer. Et bedrageri, som også kunne være foregået over for danske online-handlende.

BBC-dokumentaren om stalkere kommer tæt på de mennesker, der er ofre for stalking, og giver – i kraft af bl.a. deres rørende og gribende fortællinger – et godt billede af, hvad det gør ved mennesker at blive stalket, truet og chikaneret.

Serieklassiker og livsstilsprogrammer i høj kvalitet
CBS- og HBO-serien ’Sex and the City’ – den ikoniske, moderne komedieserie fra 00’ernes New York om fire uadskillige veninder og karrierekvinder anført af Sarah Jessica Parker – er indkøbt til TV 2 ZULU, hvor den vil blive vist fra senere på efteråret. Samtidig vil serien løbende kunne ses i catch-up på streamingtjenesten TV 2 PLAY.

På MIPCOM er TV 2 FRI især gået efter britiske livsstilsprogrammer af høj kvalitet. Hos Banijay Rights har TV 2 sikret sig nye sæsoner af den britiske udgave af ’Sæt pris på dit hjem’ og den kommende sæson af det populære ’Location, Location, Location’ – nu i 20. sæson.

Hos Passion Distribution har TV 2 lukket en handel på nye sæsoner af boligprogrammet ’Klar, parat, sælg’ samt ’Grin med os’ og ’Grin med dyrene’. I alt er der tale om mere end 150 timers programmer

I samme kategori

Back to top button