TV 2 giver Boxer TV kunder

| mandag 09. jan, 2012 09:28 | opdateret 09. jan, 2012 kl. 9:59 | 0 Kommentarer

Boxer DVB-T2 TV 2 HDMindre end 70 dage efter at Boxer nåede 100.000 kunder, er tallet nu fordoblet til 200.000. Det er naturligvis TV 2, der trækker de mange nye kunder til Boxer.

– Kundetilstrømningen er enorm. Det er især kunder, som ønsker at se TV 2 efter, at den bliver betalingskanal fra på onsdag. De er dog ikke de eneste, for vi oplever, at danskerne virkelig for alvor har fået øjnene op for, hvor let det er at modtage tv med en antenne frem for en stor og besværlig parabol eller en dyr kabeltilslutning, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør for Boxer TV A/S i en pressemeddelelse.

Boxer TV oplyser dog ikke, hvor mange af de nye kunder, der er har købt mere end TV 2 abonnementet alene, disse uden tvivl er de mest interessante kunder i forhold til indtjening.

Boxers største udfordring er at følge med i deres kundecenter, hvor man er gået fra 60 til 430 ansatte og teknikken driller nu tilsyneladende også, i hvert fald oplyser Boxer på deres hjemmeside, at der er tekniske problemer, og det er derfor ikke muligt at aktivere Boxer TV 2-kort i øjeblikket. Boxer håber, at fejlen er løst i morgen.

TV 2 Boxer ekstra TV 2 kanaler

TV 2 ekstra tilbud - Billede taget fra boxertv.dk

Boxer TV sælger fortsat TV 2 abonnement til nedsat pris på 199,- for første år, og tilmelder man sig nyhedsbrevet fra Boxer, får man pt. desuden en ekstra TV 2 kanal (Charlie, Zulu, News, Film) i 2 måneder. Så naturligt nok prøver Boxer at lokke kunderne til at købe mere.

Normalprisen for at se Danmarks mest populære tv?kanal i ”løs vægt” – altså uden at skulle købe en pakke med flere kanaler – er 427 kr.

Kilde: Jyllandsposten/ Boxer presse / tvnyt.com

Del på:

Gemt under:: Boxer TV