TV-Nyt

TV 2 genudsender Juleønsket som julekalender i 2020

TV 2 genudsender Juleønsket som julekalender i 2020

I ‘Juleønsket’ møder vi 12-årige Julie, som ønsker at holde juleaften med hele sin familie, men begge hendes forældre skal arbejde 24. december. Julies eneste og inderligste ønske bliver dog hørt af engle, og den unge, rebelske engleaspirant Rafi får til opgave at opfylde Julies ønske. På jorden får Rafi hurtigt følgeskab af flere engle, der er på en hemmelig mission for at bekæmpe en dæmon. I løbet af december hvirvles Julie og Rafi ind i et stort eventyr om mennesker og engle, kampen mellem det gode og det onde, familie og venskaber samt om hemmeligheder og jul.

I rollerne som Julie, Rafi og Willy ses Olivia Hillingsø, Jonathan Lindinger og Helmer Solberg, og i voksenrollerne ses blandt andre Esben Dalgaard, Signe Skov, Lærke Winther, Troels Malling, Neel Rønholt, Allan Hyde, Johan Olsen, Sonja Oppenhagen, Morten Suurballe, Donald Andersen og Marijana Jankovic.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

‘Juleønsket’ blev vist første gang på TV 2 i 2015, hvor den blev en stor succes både på TV 2 med over en million seere pr. afsnit og på TV 2 PLAY, ligesom anmelderne var meget begejstrede.

Kilde: TV 2

Læs også


I samme kategori

Back to top button