TV-Nyt

Julen fejres med tv og streaming – Julekalendere var mest sete program tirsdag hos DR1 og TV 2

Julen er et klokkeklart hit på tv og streaming. Det står klart – igen – når man betragter seertallene for tirsdag 1. december på de danske tv-kanaler med juletilbud. Her er der nemlig julekalender og andre juleprogrammer i toppen af kanalernes hitlister.

Allermest set er familiejulekalenderne på de store tv-kanaler TV 2 og DR1. Premieren på den nyproducerede ’Julefeber’ på DR1 blev set 938.000 seere og vurderet til 3,9 på skalaen fra 1 til 5. ’Julefeber’ blev DR1’s mest sete program tirsdag.

TV 2s genudsendelse af ’Juleønsket’ blev 1. december set af 900.000 seere og fik vurderingen 4,1. For begge programmer gælder det, at seertallet vil vokse hen over de kommende syv dage, indtil det officielle Kantar-seertal på premiereafsnittene er klar om en uge.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er ikke alene på DR1, at jule-tv topper 1. december. Det samme er tilfældet på TV 2, hvor ’Juleønsket’ er dagens mest sete program. Næstmest set med p.t. 665.000 seere og vurderingen 4,4 er et andet juleprogram, nemlig ’Helt sort – jul’, der er en særudgave af den populære programserie med Melvin Kakooza. ’Helt sort – jul’ er p.t. den mest sete udgave af programserien nogensinde.

Også på TV 2 CHARLIE topper julen 1. december. Mest set med p.t. 259.000 seere er første afsnit af ’The Julekalender’, mens ’Lykkehjulet – julespecial’ er nummer to på dagen med 205.000 seere.

På TV 2 ZULU topper ’Natholdets julekalender 2020’ hitlisten for 1. december med p.t. 82.000 seere.

På TV 2 FRI ligger julerelaterede programmer som ’Krejlerkongen – julespecial’ og ’Juleaften på Ruths’ nummer 2-4 – kun overgået af et nyt afsnit af ’Ja for Fanø’.

Også på streaming er julen et hit. TV 2-kanalernes julekalendere indtager stort set samtlige topplaceringer på gårsdagens hitliste på TV 2 PLAY. Tirsdag 1. december blev samtidig en af TV 2 PLAYs bedste salgsdage nogensinde.

Læs også


I samme kategori

Back to top button