TV-Nyt

TV 2 fornyer fladen mellem klokken 18 og 19

18-NYHEDERNE relanceres med nyt look og nyt indhold, ”Go’ aften Danmark” og den lange vejrudsigt får nye sendetidspunkter, og der bliver færre afbrydelser i fladen. Det er nogle af overskrifterne for den kommende fornyelse af TV 2s programmer klokken 18-19.

Mandag 21. marts relanceres 18-NYHEDERNE, der dagligt ses af omkring en halv million danskere. Udsendelsen får nyt look, stående værter, flere sportsnyheder, en kort vejrudsigt og direkte omstilling til regionerne. ”Go’ aften Danmark” sendes fremover klokken 18.20, og den lange vejrudsigt, der tidligere lå klokken 18.20, flyttes til klokken 18.50. Herfra stilles der direkte over til 19-NYHEDERNE.

– 18-NYHEDERNE er en af vores store nyhedsudsendelser, og den skal fortsat give danskerne et godt overblik over dagens væsentligste begivenheder. Vi har givet den et løft både visuelt og indholdsmæssigt, og så bliver den bundet sammen af en nyhedsvært – ofte Per Christiansen – og en sportsvært, siger Michael Dyrby, nyhedsdirektør på TV 2, og fortsætter:
– Den lange vejrudsigt rykker vi tættere på 19-NYHEDERNE, hvor der er flere seere ved skærmen. Vejret er noget, der optager rigtig mange danskere, og med etableringen af TV 2s eget vejrcenter har vi opprioriteret formidlingen af vejret til danskerne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
tv2 18nyhederne
18-NYHEDERNE får stående værter, bl.a. Per Christiansen og Dennis Ritter. (Foto: TV 2)

Styrkelse af TV 2s sene aftenflade I efteråret 2010 relancerede TV 2 den sene aftenflade efter klokken 22 med en mere dynamisk og moderne nyhedsblok, danske egenproduktioner og det nye late night-show ”Natholdet”. Relanceringen har styrket TV 2s såkaldte late prime-flade, og nu er tiden altså kommet til early prime. Styrkelsen af den tidlige og sene flade er led i en programstrategi, der skal give seerne en bedre flade og gavne TV 2s seerandel. – TV 2 er stærk i primetime, hvor det er lykkedes at forny fladen og samtidig pleje de store klassikere. Nu gælder det flankerne, hvor vi med indsatsen i late prime har løftet vores share betydeligt. Næste flanke er optimeringen af båndet mellem 18-19, der er hele indgangen til primetime, siger Palle Strøm, programdirektør på TV 2.

Med relanceringen af 18-NYHEDERNE følger også en fornyelse af 16-NYHEDERNE, der som noget nyt får både nyheds- og sportsvært og samme udtryk som 18-NYHEDERNE. Den nye flade klokken 18-19 og de nye 16-NYHEDERNE har premiere mandag 21. marts på TV 2.

Kilde: TV 2 presse


creativeref:1100l97140

I samme kategori

Back to top button