TV 2 Film klar med Vinterbio hver aften kl. 20:50

| onsdag 04. jan, 2012 13:51 | 0 Kommentarer

TV 2 Film serverer store filmhits og -klassikere i januar på trods af at kanalen netop er røget ud hos YouSee. 

Du kender de fleste. Fra “Titanic” og “World Trade Center” over “Harry Potter og de vises sten” til “Sex and the City: The Movie” og “Transformers”. Alle sammen filmtitler, som TV 2 FILM viser i januar, hvor der hver aften kl. 20.50 står “Vinterbio” på programmet.

I aften, onsdag 4. januar, kan du glæde dig til “Transformers”, hvor den kiksede Sam sparer op til at købe en bil, så han kan imponere den lækre Mikaela, men ender med at købe en robot i forklædning. Det ender med det et opgør, som kan få katastrofale konsekvenser for menneskehedens fremtid.

Torsdag viser TV 2 FILM fortsættelsen: “Transformers: De faldnes hævn”, og fredag kan du se “Sex and the City: The Movie”, hvor New Yorker-silden Carrie Bradshaw og hendes toptjekkede veninder Samantha, Miranda og Charlotte ved alt om mode, restauranter og hvad der er hot lige nu, men kærligheden kniber det mere med.

I weekenden byder TV 2 FILM på thrilleren “The Manchurian Candidate” og den romantiske komedie “Så flyt dog” – og af interesante titler resten af januar kan nævnes “Finding Neverland”, “Harry Potter og de vises sten”, “Australia”, “Det Gyldne Kompas”, “3:10 til Yuma”, “Rush Hour 3”, “Michael Clayton” og “The Day after Tomorrow”.

Alle filmene bliver vist kl. 20.50 på TV 2 FILM – og så kan seerne i øvrigt glæde sig til Oscar-film og Oscar-uddelingen i Los Angeles i februar, og flere spændende events og initiativer er planlagt til de efterfølgende uger og måneder. 

Kilde: TV 2

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt