Branche-Nyt

TV 2 Charlie programformat solgt til amerikansk tv-gigant

Det amerikanske film- og tv-producent MGM har købt rettighederne til det danskudviklede underholdningsformat ’Dine fulde fem’.

’Dine fulde fem’ er produceret af Monday – og udviklet af Monday i samarbejde med TV 2 CHARLIE. ’Dine fulde fem’ er et underholdningsformat, hvor to hold kendte bliver udfordret på deres fem sanser. Det hold, der har løst de indledende opgaver bedst, får flest sanser med i finalen.

Det er et format, MGM tror kan blive en stor succes rundt i verden. MGM – som har succesproducenten Mark Burnett i selskabet – vil selv producere i USA og England og samtidig distribuere formatet i resten af verden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er jo det man går og drømmer om, når man udvikler formater. Det er jo stadig kun en lodseddel, men også et kæmpe klap på skulderen, at MGM tror på det. Vi er topspændte, siger Mondays udviklingsdirektør, Palle Strøm, der har skabt formatet.

TV 2 CHARLIE har bestilt ny sæson

’Dine fulde fem’ har kørt en fuld sæson på TV 2 CHARLIE med Christian Degn som vært, og CHARLIE har netop bestilt sæson to af succesprogrammet. Cirka 200.000 så med på CHARLIE søndag aften og gjorde kanalen til den suverænt tredjemest sete kanal i dette tidsrum – kun overgået af DR1 og TV 2.

– Det er sjældent, at man som redaktør ser et quizformat på papir, hvor tema, udfordringer og pointsystem er så elegant flettet ind i hinanden. Det var derfor ret klart for os på TV 2 CHARLIE, at formatet havde potentiale, siger TV 2-redaktør Mads Volck, som glæder sig over salget til MGM.

I de seneste år har TV 2 CHARLIE også haft succes med internationalt salg af sine nye fiktionsserier, ’Sygeplejeskolen’ og ’Sommerdahl’.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button