TV-Nyt

TV 2 Charlie fejrer sankthansaften

TV 2 Charlie LogoOm få dage bliver der tændt bål over hele landet, når en af Danmarks smukkeste sommertraditioner, sankthansaften, finder sted – også på tv. I den anledning sender TV 2 Charlie søndag 23. juni ikke mindre end tre underholdende programmer for at fejre midsommeren.

Klokken 19.40 sender kanalen den populære Café Hack-vært Søren Dahls anmelderroste ”40 + 3 show” – et onemanshow, hvor Søren Dahl tager udgangspunkt i de dagligdags begivenheder, vi alle sammen kender og kan forholde os til.

Du kan bl.a. møde cremekongen Ole Henriksen og gospel-divaen Marie Carmen Koppel, der optræder sammen med Søren Dahl ved flyglet.

Programmet efterfølges klokken 20.45 af ”Sankthans 2013 fra Karrebæksminde”. Den idylliske fiskerby danner rammen om en specialudgave af ”Fællessang på Charlie”, når Johnny Reimar er vært og sammen med det nye fællessang-orkester Ben9boss leverer et festligt startskud på endnu en sæson af det populære musikprogram.

Seerne kan glæde sig til en musikalsk aften i selskab med bl.a. Johnny Logan, Torben Lendager og Keld og Hilda Heick, der synger Midsommersangen sammen med Midsommer-koret under ledelse af Jørgen Allan Christensen.

Båltalen holdes af radioværten Søren Dahl.

Klokken 22.20 slutter TV 2 Charlie sankthansaften af med den danske folkekomedie ”Pigen og millionæren” fra 1965, hvor Dirch Passer spiller playboy-millionæren Jens Møller, der mister hukommelsen efter at have fået en lerdue i hovedet og skal genfinde sin identitet.

En forbyttet jakke får efterfølgende Jens Møller til at tro, at han er en anden mand. Men København er lille. Snart er han tilbage i sit eget miljø, hvor han vittigt prøver at pejle sig ind på, hvem han egentlig er.

Han gør kur til sin egen kone (Birgitte Price) og revolutionerer sit firma. Hvad der videre sker, bestemmes helt og holdent af en tung potteplante, en bold fra det muntre køkken, for slet ikke at tale om trommestikken fra Tivoligardens stortromme.

Den folkekære farce byder herudover på en stjernerække af datidens danske skuespillere, bl.a. Birgitte Price, Axel Strøbye og Ove Sprogøe.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button