Nyheder

TV 2 besøger danske slotshoteller

Slotshoteller TV2
(Fotos: Thomas Ravn / Eyeworks / TV 2)

Hvad har det danske slotshotel anno 2015 at byde på, og er det værd at besøge?

Det forsøger vært Cecilie Frøkjær at finde ud af sammen med de to rutinerede livsstilseksperter Julia Lahme og Jacob Rais, når de i otte nye programmer besøger 16 udvalgte danske slotshoteller, første gang onsdag 18. februar kl. 20.50.

‘Danmarks dejligste slotshoteller’ er efterfølgeren til 2014-serien ‘Danmarks dejligste badehoteller’, og i de nye programmer besøger trioen eksklusive og luksuriøse slotte rundt om i hele Danmark.

En skala fra 1-5
Slottene ligger i de smukkeste omgivelser ved vand, i skov og mellem bakker, og de lokker med løfter om romantik, nydelse og en herskabelighed, der tidligere kun var forbeholdt de kongelige og adelige.

I hvert program besøger Cecilie Frøkjær, Julia Lahme og Jacob Rais to forskellige slotte for at blive klogere på, hvad de har at byde på, og efter besøget anmelder de opholdet ud fra helhedsoplevelsen og prisen og uddeler karakterer på en skala fra 1 til 5.

Første stop: Dronninglund Slot og Kragerup Gods
I det første program skal vi med på slotsophold på Dronninglund Slot i Nordjylland og på Kragerup Gods på Vestsjælland.

Dronninglund Slot er især kendt for at holde store konferencer og bryllupper, og opholdet her byder på besøg i slottets egen kirke, lækkerier i køkkenet og en god røverhistorie.

På Kragerup Gods, som har været i samme families eje i mange generationer, venter der de tre flere fysiske aktiviteter. Den nuværende ejer, Birgitte Dinesen, har nemlig forvandlet godset fra ren landbrugsvirksomhed til også at være et aktivitetscenter med blandt andet klatring i trækronerne.

Hele Danmark rundt
I de næste syv programmer går turen til andre slotshoteller i det danske land. I Jylland er det Sophiendal Gods og Gram Slot, på Fyn er det Broholm Slot, Damsbo Gods, Hindsgavl Slot, Holckenhavn Slot, Hvedholm Slot, Juelsberg Slot og herregården Broløkke på Langeland.

På Sjælland besøger Cecilie Frøkjær og hendes to rejsekammerater Dragsholm Slot, Kokkedal Slot Copenhagen, Skjoldenæsholm, Næsbyholm Slot og endelig Liselund Ny Slot på Møn.

I samme kategori

Back to top button