Branche-Nyt

TV 2 ansætter chef for ekstern produktion og rettigheder i TV 2 Programafdelingen

Den 44-årige Business Director hos produktionsselskabet Warner, Morten Fisker, er ansat som chef for ekstern produktion og rettigheder i TV 2 Programafdelingen. Her skal han være med til at styrke TV 2 på rettighedsområdet både nationalt og internationalt, ligesom han får ansvar for styring af TV 2 hovedkanalens økonomi, forhandling af produktionsbudgetter samt sikring af optimale arbejdsgange i forhold til bl.a. udnyttelse af indhold på alle TV 2s platforme.

Morten Fisker kommer til TV 2 med en mangeårig erfaring inden for økonomi, ledelse, forhandling, jura og salg. De seneste fem år har han været Business Director hos Eyeworks / Warner Bros. i Danmark, hvor han også p.t. er fungerende administrerende direktør. Før den tid var Morten Fisker producent og ejer af Sebasto Film & TV, administrerende direktør for Yellow Bird Films AB i Sverige og Manager of Business & Legal Affairs hos Nimbus Film og tidligere hos Trust Nordisk Sales.

Morten Fisker er cand.jur. fra Københavns Universitet og har siden taget en Executive MBA ved Copenhagen Business School.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Med ansættelsen af Morten har vi ganske enkelt ”skudt papegøjen”. Morten har den helt rigtige blanding af kompetencer inden for produktion, rettigheder og distribution – og så kommer han med en solid erfaring inden for økonomi. Oveni det er jeg overbevist om, at han som person vil passe perfekt ind på holdet her på TV 2, og jeg glæder mig meget til at få bragt hans store viden i spil, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard.

Hos TV 2 indgår Morten Fisker i ledergruppen for hovedkanalen sammen med TV 2s kanalchef, programchef og fiktionschef. Han siger, at han glæder sig til at blive en del af TV 2s hold og til samarbejdet med de mange dygtige TV 2-kolleger.

– TV 2 er et af de allermest spændende steder i den danske medieverden lige nu, og jeg ser frem til at lære branchen endnu bedre at kende fra et broadcaster-perspektiv. Jeg går ydmygt til opgaven og til de mange udfordringer, som følger med jobbet, siger Morten Fisker.

Han forventes at starte på TV 2 i august.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button