Streamingnyt

True Love – Danmark

Warner Bros. Discovery+ på vej med nyt datingprogram med titlen ‘True Love – Danmark’.

‘True Love’ er det første datingprogram, hvor deltagernes følelser for alvor er omdrejningspunktet. Det sker gennem kærlighedens forlængede arm – løgnedetektoren. Deltagerne bliver på skift testet i en løgnedetektor, og deres svar afsløres efterfølgende i en sandhedsceremoni.

I True Love er alt overflødigt skåret fra, og de lange, akavede snakke forsvinder. Der er intet at gemme sig bag, når løgnedetektoren giver en hjælpende hånd i datingen. En hjælp, der sikrer, at hele sandheden om følelserne kommer frem. Det er altså ikke muligt at fake sig gennem følelser eller forhold i True Love, og du kan ikke vinde på taktik eller alliancer. Det er det kun ærlighed og kærlighed, der belønnes.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– I modsætning til andre datingformater får man i ‘True Love’ de svar, man normalt må gætte sig til. Løgnedetektoren er den hjælpende hånd og det nye, originale greb, der skiller sig ud i den store mængde af datingprogrammer. Det er første gang, at sandheden om de medvirkendes følelser kommer frem, og det gør det til et anderledes reality datingprogram. ‘True Love’ er et tiltrængt pust af ærlighed i en datingverden, der er præget af filter, ghosting og usikkerhed om, hvad den anden part egentlig føler for én, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery Danmark, Pil Gundelach Brandstrup.

Kærlighed og ærlighed belønnes – på flere måder

De par, der står tilbage i finalen, får et sidste og altafgørende spørgsmål: Er det ægte kærlighed? Bestås testen af begge parter, er kærligheden fundet, og parret har ikke blot fundet hinanden, men vil også få del i præmien på 250.000 kroner.

Vi leder stadig efter dig, der leder efter true loveEr du træt af en datingverden, hvor alt andet end ærlighed og kærlighed er i fokus? Vi leder stadig efter ærlige og kærlige singler, der er klar til at finde true love. Er det dig?

Læs mere og tilmeld dig her

Kilde: Warner Bros Discovery presse

I samme kategori

Back to top button