Streamingnyt

’TROM’ – se de første billeder fra Viaplay Originalserien med Ulrich Thomsen i hovedrollen

I begyndelsen af 2022 har Viaplay premiere på ’TROM’, der, som den første serie nogensinde, er indspillet på Færøerne. Nu har tjenesten så frigivet de første billeder fra serien.

Det smukke og barske landskab på Færøerne danner baggrund for den nye danske Viaplay Original ’TROM’, som er baseret på Jógvan Isaksens populære krimier om journalisten Hannis Martinsson.

TROM – det handler den om

I ’TROM’ følger vi Hannis Martinsson (Ulrich Thomsen), da han modvilligt vender hjem til Færøerne for at undersøge sagen om en ung kvinde, Sonja Pætursdóttir, der er forsvundet. Inden dette har hun efterladt en besked på hans telefonsvarer, hvor hun hævder, at hun er hans datter og frygter for sit liv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hjemme på Færøerne kommer Martinsson hurtigt på kant med det lokale politi og deres efterforskning, da han finder Sonjas lig i det blodige hav efter et lokalt hvaldrab. Fundet af liget åbner op for en lang række hemmeligheder i det lille ø-samfund, og Martinsson og den lokale efterforskningsleder Karla Mohr (Maria Rich) må nu beslutte, hvor langt de vil og tør gå i jagten på sandheden.

Optagelserne til ’TROM’ har fundet sted på Færøerne hen over foråret og sommeren, og for den erfarne skuespiller, Ulrich Thomsen, har det været en helt ny oplevelse, da han aldrig har været på Færøerne før.

– I sommer afsluttede vi optagelserne af serien på Færøerne, og jeg har derfor tilbragt nogle længere perioder dér, det har været meget spændende. Naturen på Færøerne er en smuk men også barsk oplevelse, og den kommer i høj grad også til at være en vigtig medspiller i ’TROM’, fortæller Ulrich Thomsen.

Ud over Ulrich Thomsen, Maria Rich og Olaf Johannessen i hovedrollerne består castet af både færøske og danske skuespillere, blandt andre Helena Heðinsdóttir, Mariann Hansen, Hans Tórgarð, Gunnvá Zachariasen og Búi Dam.

’TROM’ er skabt af Torfinnur Jákupsson og co-skrevet af Donna Sharpe (’West of Liberty’) og er baseret på bestsellerne skrevet af den prisvindende færøske forfatter Jógvan Isaksen. Serien er instrueret af Kasper Barfoed (’Dicte’) og Davíd Óskar Ólafsson (The Valhalla Murders). ’TROM’ produceres af REinvent Studios i co-produktion med Kyk Pictures, True North og ZDF/ARTE. Serien har fået støtte fra Nordisk Film og TV Fond, Færøsk Filminstitut og Creative Europe Media Programme of the European Union. Internationalt salg: REinvent International Sales.

Kilde: Nent Group presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button