YouSee

Tricktyve ikke bag brev fra YouSee

feature_youseeVi har brug for adgang til din bolig for at foretage et servicetjek af dit kabel-tv-signal. Sådan er ordlyden af et brev flere YouSee kunder har modtaget og som efterfølgende har skabt en del røre på de social medier. Mange har nemlig troet at brevet ikke kom fra YouSee, men derimod var tale om en slags tricktyveri, hvor man bruger YouSee som skalkeskjul.

Pressechef for YouSee Ib Konrad Jensen forsikrer dog kunderne om, at der ikke er grund til bekymring.

Der har bredt sig lidt panik, men brevet er ægte nok. Men det er lidt skidt, at nogen har printet nogle af brevene ud på brevpapir uden det grønne logo, og så er der sat en forkert afsenderdato på”, siger Ib Konrad Jensen til tv2.dk.

Vi har faktisk folk, der skal ind. Der skal stå en tekniker i den ene ende af signalet og en i den anden, og brevet bliver sendt nogle dage inden. Vi beder samtidig folk om at være til stede, så der ikke opstår nogen misforståelser, fortsætter han.

Skulle kabelkunderne alligevel tvivle på brevets ægthed, anbefaler han dem om at bede kabelteknikeren om at identificere sig, når han ankommer. Desuden kan man ringe til kundeservice – eller til det telefonnummer, der også vil være påtrykt brevet.

Jeg har ikke informationer om, at der er kunder, der har været ude for tyveri på denne måde, og formentlig er der tale om helt unødig ængstelse“, skriver Ib Konrad Jensen på YouSee’s Facebookside.

Kilde: tv2.dk

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close