Tre nye værter på Luksusfælden

| fredag 22. jun, 2012 13:32 | 0 Kommentarer

Luksusfælden TV3 nye afsnitTV3-successen Luksusfælden er fra efteråret tilbage med sin 9. sæson. Og det bliver i en helt ny udgave, hvor ekspertteamet vil bestå af tre personer, der har deres ekspertise indenfor økonomi, jura og psykologi. Med den globale krise er de økonomiske problemer blandt danskerne nemlig stadig store, og med det udvidede ekspertteam er Luksusfælden stærkt rustet til at tage hånd om alle de problemer, de må støde ind i.

De tre nye eksperter er økonom Thomas Dam Sander, chefpsykolog Camilla Holst og jurist Sara Kaae. Camilla Holst er i forvejen kendt af seerne som ekspert i blandt andre DR TV’s Aftenshowet. Alle tre kan ses på billedet.

”Vi og seerne elsker Luksusfælden på TV3. Men vi ved også, at vi efter otte succesfulde sæsoner skal forny os. Rammen er naturligvis stadig den enkelte deltagers økonomiske problemer, der gennemgås af eksperterne, som skal forsøge at finde en vej ud af det økonomiske morads, deltagerne er i. Og eksperterne vil i den nye sæson gøre alt for at få løst deres problemer indenfor både det økonomiske, det juridiske og det psykologiske. De tre vil kræve mere af deltagerne, så de medvirkende i højere grad bliver stillet overfor valg og dilemmaer på vejen ud af deres situation. Og gennem et øget fokus på de psykologiske mekanismer i hver deltagende familie går vi også tættere på at finde en forståelse for de problemer, de medvirkende i Luksusfælden er i, siger TV3’s programdirektør, Morten Mogensen, der glæder sig til at præsentere seerne for det nye Luksusfælden i efteråret 2012.

Kilde: TV3 Nyt

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt