Branche-NytLyd produktnyt

Tre nye trådløse lydsystemer fra Bose

Bose lancerer tre nye trådløse lydsystemer, en soundbar og to 5.1 lydsystemer.

soundtouch_300_soundbar
SOUNDTOUCH 300 SOUNDBAR
SoundTouch 300 er 5,7 cm høj, 97,8 cm bred og 10,8 cm dyb. SoundTouch 300 fungerer både med WiFi® og Bluetooth, og højttalerens NFC-teknologi gør parringen nem, så det er enkelt og hurtigt at streame Spotify®, Deezer eller en helt tredje musiktjeneste. Den er naturligvis også oplagt til at se film, tv-serier eller sportsudsendelser Soundbaren udmærker sig desuden med et slankt design og en smuk glasoverflade og et perforeret metalcover lyder det i pressemeddelsen.

”Med SoundTouch 300 har vi udfyldt et hul i markedet,” udtaler Pete Ogley, General Manager, Bose audio-for-video. “Vi har rykket grænserne for størrelse, lyd og design som ingen andre i denne kategori. Vi har tilføjet Bluetooth til Wi-Fi, så man kan streame, lige hvad man vil, når man vil. Fordi SoundTouch 300 både fungerer som et trådløst musiksystem og et hjemmebiografsystem, får man en fantastisk oplevelse, hvad enten du lytter til en playliste, ser Netflix eller en fodboldkamp – alt sammen fra én uovertruffen højttaler.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

SoundTouch 300 benytter PhaseGuide®-teknologi, som giver en flerdimensionel lyd, der fylder hele rummet. Du kan høre det, som du ikke kan se – for eksempel specifikke lydspor af et soundtrack eller en sang fra steder i rummet, hvor der ikke er placeret en højttaler. QuietPort™ teknologi sikrer en dyb, ren bas uanset lydstyrke – skru bare op for lyden, den bliver ikke forvrænget. Avanceret DSP sikrer enkelthed og balance på alle frekvenser. Og fordi hvert rums størrelse, form og indretning er forskellig, er SoundTouch 300 udstyret med ADAPTiQ®-lydkalibreringssystem, der automatisk tilpasser lyden til din bolig.

Med HDMI Audio Return Channel (ARC) er opsætningen af højttalersystemet nemt – der er kun brug for ét kabel til at synkronisere SoundTouch 300 med et TV, en dvd-afspiller eller en streaming-tjeneste. Systemet er også fremtidssikret med 4K videokompatibilitet, der gør det foreneligt med teknologi fra både i dag og i fremtiden.

Med ekstra komponenter, herunder det nye Acoustimass® 300 trådløse basmodul og/eller den nye Virtually Invisible® 300 trådløse surround-højttaler, kan man opgradere til en fuldbyrdet 5.1-oplevelse.

Som en del af Bose SoundTouch-familien kan SoundTouch 300 også tilsluttes trådløst til andre SoundTouch-højttalere i huset for at få det ultimative underholdningssystem i flere rum.

LIFESTYLE 650 OG 600 UNDERHOLDNINGSSYSTEMER
lifestyle_650__underholdningssystem_-_hvidBose® Lifestyle 650 er et underholdningssystem der giver en 5.1-oplevelse. De fire nye OmniJewel™ satellithøjttalere er de mindste i Boses historie med blot 14,66 cm i højden, 4,67 cm i bredden og 4,67 cm dybden. Et omhyggeligt designet aluminiumshus med to akustiske kabinetter til modsatrettede drivere giver et effektfuldt output. Med centerkanalen og basmodulet sammen med satellithøjttalerne lover Bose en rummelig lydoplevelse med 360-graders lyd. Kabinettet er holdt i børstet, anodiseret aluminium. Konsolenheden er elegant designet med blankpoleret og buet glasoverflade.

“Vores nye Lifestyle 650-system er spektakulært,” udtaler Ogley. ”Der findes ikke noget bedre, hvis man gerne vil have den bedste kvalitet inden for lyd, æstetik, materialer og håndværk. Når man ser og hører Lifestyle 650 første gang, er man ikke i tvivl.”

Ligesom SoundTouch 300 anvender Lifestyle 650 QuietPort-teknologi og avanceret DSP for at give dybde, klarhed og realisme; ADAPTiQ for optimal lyd samt 4K-videokompatibilitet og 6 HDMI™-indgange. Lifestyle 650 fungerer via både Wi-Fi® og Bluetooth® og er udstyret med NFC-teknologi samt kompatibelt med andre SoundTouch-systemer, så man kan få trådløs lyd i hele hjemmet. Opsætningen af Lifestyle 650 er forenklet via Boses ekslusive Unify®-funktion, der trin-for-trin guider dig igennem opsætningen. Systemet betjenes nemt og enkelt med en universalfjernbetjening.

Lifestyle 600-hjemmebiografen er på linje med 650-systemet og har mange af de samme luksus-funktioner. Lifestyle 600 indeholder fire Jewel Cube® satellit-højttalere samt en Jewel Cube centerkanal, som alle er en smule større end Lifestyle 650-højttalerne.

PRISER OG TILGÆNGELIGHED
SoundTouch 300 soundbar, Acoustimass 300 basmodul, Virtually Invisible surround-højttaler og Lifestyle 650/600-systemerne er i handlen i oktober 2016.

Den anbefalede salgspris for SoundTouch 300 soundbar er 5.999,00 kr., og den fås i sort. For det trådløse basmodul og surroundsound-højttaleren er de anbefalede salgspriser henholdsvis 5.999,00 kr. og 2.999,00 kr.

Lifestyle 650 og 600 hjemmebiografsystemerne står til henholdsvis 38.995,00 kr. og 29.995,00 kr., og de kan fås i sort og hvid. SoundTouch 300 og Lifestyle produkterne bliver solgt hos udvalgte Bose-forhandlere.

I samme kategori

Back to top button