Streamingnyt

Tre bingeværdige serier på Amazon Prime Video

Amazon Prime Video har måske ikke det største udvalg, men prisen er derefter (omkring 23,- / måned i de første seks måneder), og du kan streame gratis i syv dage. Det er også værd at bemærke, at du med Amazon Prime Video ikke, som på Netflix, skal betale ekstra for Ultra HD opløsning og HDR. Siden lanceringen så er der kommet danske undertekster, så måske er det tid til at afprøve tjenesten, hvis du ikke allerede er kunde.

Herunder er tre bud på bingeværdige originalserier, der er aktuelle på Amazon Prime Video netop nu.

Good Omens

Serien er baseret på den populære og elskede bog af Terry Pratchett & Neil Gaiman og har blandt andet David Tennant, Michael Sheen, Jon Hamm, Frances McDormand på rollelisten.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Verdens endeligt rykker hele tiden nærmere, hvilket betyder at en besværlig Angel (Michael Sheen) og en dæmon (David Tennant), som er blevet overordentligt glad for livet på jorden, er tvunget til at forme en usandsynlig alliance for at kunne stoppe Armageddon. Men de har mistet Antichristen, en 11-årig dreng som er uvidende om, at han er bestemt til at bringe Jordens dage til en ende, hvilket tvinger dem til at starte et eventyr for at finde ham og rede verden, før det er for sent.

https://youtu.be/hUJoR4vlIIs

Fleabag

Denne lille perle af en serie har for nylig haft premiere på sin anden og sidste sæson på Amazon Prime Video. Phoebe Waller-Bridge er genial i hovedrollen i serien, som hun selv har skabt. Hun bruger samme greb som i House of Cards i forhold til at henvende sig direkte til kameraet, men her i Fleabag virker det bare meget bedre. Afsnittene er kun på 25 minutter, så du kan hurtigt binge de 12 afsnit fordelt på to sæsoner.

Siden slutningen af sæson 1, hvor hele hendes familie afviste hende, hvor hendes mørkeste hemmelig blev afsløret, og hvor hun næsten smed sig ud foran en bil, er hun nu tilbage. I sæson 2 står hun ansigt til ansigt med manden foroven. Ved et uventet tilfælde støder hun på præsten (Andrew Scott), der rykker ved hendes måde at anskue verden på.Fleabag Season 2 - Official Trailer | Prime Video
Fleabag Season 2 – Official Trailer | Prime Video


Hanna

Actiondrama-serien Hanna er baseret på thriller filmen af samme navn fra 2011. Hanna genforener skuespillerne Mireille Enos og svenske Joel Kinnaman, som vi så sammen i den amerikanske udgave af Forbrydelsen, The Killing.

Med en barndom i de afsides skove af Østeuropa har Hanna (Esme Creed-Miles) brugt hele sit liv på at forberede sig til at bekæmpe dem, der jagter hende og hendes far, Erik Heller (Joel Kinnaman), der har en baggrund som lejesoldat. Hendes overlevelsesfærdigheder bliver endelig sat på prøve, da hende og Erik bliver adskilt efter at blive opdaget af den skrupelløse CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos) og hendes hold af agenter. Hanna har intet valg end at tage på en farefuld rejse på tværs af Europa i håbet om at blive genforenet med sin far. Men undervejs skal de undvige og eliminere de farlige agenter, der prøver at få dem ned med nakken. Hannas isoleret barndom fører til skræmmende mentale og fysiske udfordringer, ligesom hun er tvunget til at tage stilling til en større sammensværgelse – en sammensværgelse, der kan få store konsekvenser for både hende og hendes far.

Serien holder ikke samme kvalitet som filmen, men er du til genren så vil du sikkert føle dig godt underholdt. Det er i øvrigt bekræftet at Hanna også får en sæson 2. Indtil videre er der 8 afsnit at binge i seriens første sæson.

https://youtu.be/e1mgvuW3F3o

Her nogle øvrige titler du også kan kigge nærmere på hos Amazon Prime Video

  • Sneaky Pete – 3 sæsoner af 10 afsnit (Serien er afsluttet med tredje sæson)
  • Goliath – 2 sæsoner 16 afsnit (Ny 3. sæson bekræftet)
  • The Marvelous Mrs. Maisel  – 2 sæsoner 18 afsnit (Ny 3. sæson bekræftet)
  • Homecoming – 1 sæson 10 afsnit (Sæson 2 bekræftet)

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button