Sneaky Pete - Ny Amazon originalserie klar i DK 27. januar

Sneaky pete Amazon
Amazon Video fredag 27/01

Sneaky Pete er en ny Amazon Original Series, produceret af Golden Globe og Emmy-vinderne Graham Yost og Bryan Cranston. Serien får dansk præmiere på Amazon Prime Video den 27. januar. Serien blev på den første dag i USA og Storbritannien den næstmest streamede Amazon Originals Series efter The Man in the High Castle, og serien er for nylig blevet forlænget med en anden sæson.

Sneaky Pete handler om en svindler, Marius (Giovanni Ribisi), som kommer ud af fængslet for at opdage, at han er jagtet af en ond gangster, som han engang snød. De medvirkende i serien tæller blandt andet: Giovanni Ribisi (Avatar), Marin Ireland (Side Effects), tredobbelt Emmy vinder Margo Martindale (The Americans), Peter Gerety (Prime Suspect), Libe Barer (Parenthood), Shane McRae (Still Alice) og Michael Drayer (Mr. Robot). Serien, som er et samarbejde med Sony Pictures Television er produceret af følgende producere: Graham Yost (The Americans), Bryan Cranston (Breaking Bad), Michael Dinner and Fred Golan (Justified), James Degus (All The Way) and Seth Gordon (Horrible Bosses).

I Sneaky Pete vælger svindleren Marius at påtage sig sin cellekammerat, Pete’s, identitet for at skjule sin fortid. Den nye identitet giver ham mulighed for at opsøge Pete’s familie, der ikke har grund til at mistænke, at han ikke er, den han udgiver sig for at være. Da en gangster kidnapper Marius’ bror mod en løsesum, må Marius finde en måde at befri ham på uden at afsløre hans rigtige identitet. Samtidigt oplever han, at hans nye familie” giver ham en forsmag på det kærlige familieliv, han aldrig har haft. Men som en hver anden familie, har denne nye familie også deres egne hemmeligheder, der truer med at trække Marius ind i en verden, der er lige så farlig, som den han prøver at flygte fra.

Prime Video-medlemmer kan se alle 10 episoder af Sneaky Pete med det samme.  Andre Amazon Original Series som Goliath med William Hurt and Golden Globe vinder Billy Bob Thornton, Z: The Beginning of Everything med Christina Ricci, Woody Allen’s Crisis in Six Scenes og mere vil blive tilføjet til den globale service senere I år.

Brugere i nye Prime Video lande som Danmark kan få adgang til tjenesten til en indledende pris på knap 25 DKK ($2,99/2,99 €) per måned for de første seks måneder. Besøg PrimeVideo.com for at påbegynde den gratis 7-dages prøveperiode.

 

Video Thumbnail
Sneaky Pete - Full Trailer | Prime Video

Andre aktuelle titler på Amazon

næste »

Gå til vores oversigt - Amazon Video Prime nyheder
Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming, TV og Streaming Guide

Kommentarer (2)

  1. mich siger:

    Har de fået danske undertekster ?

Skriv et svar