Parabol-TV

Trådløst satellit-tv i hele hjemmet

TerratecConnectN3TERRATEC Electronic, multimedieforhandler i Rhinen-området, har løftet sløret for den digitale tv-modtager Connect N3. Løsningen lader brugerne se satellit-tv overalt i huset, i haven og på terrassen uden behov for en koaksialtilslutning eller øvrige basestationer. Connect N3 sluttes ganske enkelt til satellitantennen og routeren – så enkelt er det at sende digitalt satellit-tv og -radio til computere og bærbare computere via et trådløst link.

Connect N3 er indbygget i et diskret kabinet og leder tv-signalerne direkte videre via Wi-Fi-netværket (WLAN), således at brugerne ikke behøver at befinde sig et bestemt sted. Connect N3 leveres også med et indbygget Draft N-adgangspunkt, der omfatter et trådløst link med nem adgang til det kablede netværk. Windows Media Center omfatter alle visninger og øvrige funktioner, således at der ikke er behov for yderligere tv-software.

Pris og tilgængelighed:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Terratec Connect N3 vil være tilgængelig hos udvalgte forhandlere og online-butikker fra marts måned og til en vejl. pris af 1 395 kroner inkl. moms.

Detaljer:

  • Digital tv-modtager (DVB-S)
  • Den trådløse måde at nyde satellit-tv på stationære og bærbare pc’er
  • Digitalt satellit-tv og -radio på tværs af hjemmenetværket
  • Trådløst WLAN-adgangspunkt til det eksisterende netværk
  • Kompatibel med Microsoft Windows Media Center
  • Trådløs standard: IEEE 802.11 b/g/n (op til 300 Mbps)
  • Ethernet-standard: IEEE 802.3u (op til 100 Mbps)

terratecconnectn3fig

DIGITALT.TV får et eksemplar til anmeldelse. Som man kan se så er der tale om en DVB-S tuner enhed, som gør at den således generelt ikke kan modtage HDTV kanaler.

Kilde: Terratec presse


I samme kategori

Back to top button