Streamingnyt

Transplant

- ny lægeserie på C More fra 11. maj

I en tid hvor læger og sygeplejersker løber ekstra stærkt, får C More premiere på dramaserien Transplant. Den nye serie er i stil med Greys hvide verden, men er tilsat en moderne migrant historie, da den følger en flygtet skadestuelæge fra Syrien, der kæmper for at skabe et nyt liv i Canada. Transplant får premiere 11. maj på C More.

Dr. Bashir Hamed er en karismatisk og erfaren skadestuelæge fra Syrien. Han er flygtet fra det krigshærgede land sammen med sin søster, og kæmper for at skabe et nyt liv i Canada. Men at få godkendt sin autorisation som læge i det nye hjemland er alt andet end let.

Bashir arbejder derfor i en restaurant, da en lastbil pludselig brager ind gennem vinduet og pløjer ind i gæsterne. En af dem er den højtestimerede Dr. Jed Bishop. Bashir reagerer hurtigt, og redder Dr. Bishops liv ved at bore ham i kraniet med en boremaskine.

En skelsættende handling der baner vejen til et arbejde på et prestigefyldt hospital i Toronto, og mange nye udfordringer med kollegaer der har en helt anden baggrund end ham selv.

I øvrige fremtrædende roller ses Laurence Leboeuf (19-2) i rollen som Dr. Magalie ”Mags” Leblanc og Jim Watson (Mary Kills People) som Dr. Theo Hunter.

Hamza Haq (The Indian Detective) spiller hovedrollen i Transplant som Dr. Bashir “Bash” Hamed, mens John Hannah (Fire bryllupper og en begravelse, Mumien og Mumien vender tilbage) spiller rollen som overlæge for skadestuen.

Transplant består af 13 afsnit og får premiere med de to første afsnit mandag den 11. maj på C More. Herefter får du et nyt afsnit hver mandag.

C MORE | Transplant
C MORE | Transplant
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button