Transferdealine tv på TV3 Sport og Viaplay

| onsdag 31. aug, 2016 10:29 | opdateret 31. aug, 2016 kl. 13:43 | 0 Kommentarer

fodbold 300pxFodboldens transferdeadline følges igen tæt på TV3 Sport 1 og Viaplay.

På TV3 Sport 1 åbnes der for studiet allerede onsdag kl.18.00, og her vil der i de første timer være fokus på det danske transfervindue.

Her er værten Helle Smidstrup klar til at byde indenfor, og undervejs får hun selskab af eksperterne Peter Graulund, Poul Hansen og Stig Tøfting, mens den nye FCK-forsvarer Jores Okore også lægger vejen forbi studiet.

Undervejs vil der være gennemstillinger til vores folk ude i fodbold-Danmark, der fortæller om seneste nyt fra Alka Superliga-klubbernes handler og de varmeste rygter.

Kl. 21.00 tager Peter Grønborg over i studiet, hvor han sammen med Martin Jørgensen og Per Frimann tager dig sikkert igennem vinduets sidste timer med fokus på international fodbold.Her vil der også være gennemstillinger til Niels Christian Frederiksen og Jan Mølby, der fra England giver seneste nyt om alt fra bekræftede transfers i Premier League til rygter om spillere og historier om nedbrudte faxmaskiner.

Fra Spanien er Luna Christofi med, og fortæller om La Liga-klubbernes aktiviteter i transfervinduets sidste hektiske timer.

Kilde: TV3 Sport

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt