TV-Nyt

Torsdagsfilm på Zulu

TV2_zulu_logoHele foråret byder ZULU på gode film hver torsdag kl. 21.00, og der er masser af stærke komedier og populære actionfilm i vente. Torsdag 13. februar kan seerne glæde sig til den amerikanske komedie, ”Tømmermænd i Vegas” med Bradley Cooper, Zach Galifianakis og Ed Helms. Der er lagt op til masser af grin og moralske tømmermænd, når Doug og hans tre venner kører til Las Vegas for at holde den vildeste polterabend. 

Dagen derpå vågner vennerne op med en heftig hovedpine og uden erindringer fra aftenen før. Brudgommen er sporløst forsvundet, den eksklusive hotelsuite er raseret, og en tiger har taget plads på badeværelset. For at finde brudgommen tids nok til at få ham hjem til brylluppet, begynder de tre venner at gå baglæns i erindringerne, og langsomt begynder konturerne af den katastrofale aften at tegne sig i sprittågerne.     

Zach Galifianakis er lige så veloplagt torsdag i uge 8, hvor han sammen med Robert Downey Jr. og Jamie Foxx er klar i ”Due Date”. Den succesfulde forretningsmand Peter Highman bliver forhindret i at flyve fra Atlanta til Los Angeles og hjem til sin højgravide kone, der meget snart skal føde. I stedet må han køre i bil tværs gennem USA i selskab med den omvandrende katastrofe Ethan og hunden Sonny. Peter finder snart ud af, at han har begivet sig ud på en aldeles skæbnesvanger køretur.    

Hårdtslående action 
Uge 9 byder ZULU på “Captain America: The First Avenger” og kampen mod de onde nazister. I filmen, der bygger på en berømt Marvel-tegneserie, følger vi forvandlingen af splejsen Steve Rogers til supersoldaten Captain America, der bliver et effektivt våben i kampen mod nazisterne og den frygtede organisation HYDRA.

Fra uge 10 og fem uger frem er der Tom Cruise på programmet. Cruise vender tilbage som agenten Ethan Hunt på hemmelig mission i ”Mission: Impossible 2”, ”Mission: Impossible 3” og ”Mission: Impossible – Ghost Protocol”, og så er actionhelten tilbage som politimanden John Anderton i science fiction-filmen ”Minority Report”.   

Der er mange flere torsdagsfilm på programmet, og seerne kan blandt andet glæde sig til Bruce Willis som John McClane i den hæsblæsende actionfilm “Die Hard”, Will Smith i science fiction-filmen “I Am Legend” og dansk tv-premiere på den amerikanske komedie ”The Dictator”.      

Se med hver torsdag kl. 21.00 på TV 2 ZULU.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button