TV-Nyt

Toppen af Poppen vender tilbage på TV 2

TV2 LogoDer kommer mere ‘Toppen af poppen’ til TV 2-seerne i efteråret, hvor 7 danske musikere skal fortolke hinandens musik. Det skriver tvtid.tv2.dk.

Optagelserne til fjerde sæson af Toppen af poppen går i gang allerede i næste uge. Men i modsætning til de tidligere sæsoner så bliver det nu i Danmark, nærmere bestemt på Bornholm.

– ‘Toppen af poppen’ handler om glæden til og kærligheden ved musik, og i år tager artisterne til Bornholm, fordi det giver god mening at hylde dansk musik på et af Danmarks smukkeste steder.

– ‘Toppen af poppen’ er mødet mellem vidt forskellige artister, som på tværs af genrer og alder går ombord i hinandens musik – den musik, vi danskere har til fælles og kan synge med på i nye 2014-udgaver, siger TV 2’s redaktør på ‘Toppen af poppen’, Gitte Madsen.

Herunder kan de læse mere om de 7 musikere der deltager i den nye sæson.

Barbara Moleko: 27 år. Udgav første single ‘Gå en tur’ i marts 2012. Første soloalbum ‘Lykken er…’ udkom september 2012. Hun blev mor i november 2013.

Anne Dorte Michelsen: 55 år. Kendt fra 80’er-gruppen Tøsedrengene, som blandt andet havde hittene ‘Sig du ka’ li’ mig’ og ‘Indianer’. Efter det dannede hun ‘kvind-tetten’ Venter på far, ligesom hun har sin solokarriere.

Clemens: 34 år. Rapper, som udgav debutalbummet ‘Regnskabets time’ i 1998. Han har udgivet seks studiealbums og vandt en Grammy for sit andet album ‘Den anden verden’.

Wafande: 31 år. Debuterede i maj 2011 med single ‘Gi’ mig et smil’. Hans første album udkom senere samme år. Han er aktuel som coach i ‘Voice – junior’, og hans andet album ‘Nyt land’ kommer på gaden den 19. maj.

Rasmus Walter: 36 år. Tidligere forsanger i Grand Avenue. Udgav soloalbummet ‘Rasmus Walter’ i april 2011 og udgav andet soloalbum ‘Lige her lige nu’ i marts 2013

Poul Krebs: 57 år. Har udgivet 23 albums og opsamlinger, som til sammen har solgt mere end en million eksemplarer. Han fik sit store gennembrud i 1995 med albummet ‘Små sensationer’.

Jørgen Klubien: 54 år. Medlem af Danseorkesteret, som havde hittet ‘Regndans’. Han er desuden tegner og har været animator på en række danske og udenlandske tegne- og animationsfilm.

Kilde: tvtid

I samme kategori

Back to top button