StreamingnytTV Streaming premierer

Top Dog – ny C More originalserie har premiere 7. oktober

To forskellige verdener mødes i Top Dog, som er seneste skud på stammen af C More Originals. Den nye dramaserie får premiere den 7. oktober, og er baseret på trilogien ”VIP-rummet” af Stockholms krimikonge Jens Lapidus.

Top Dog består af 8 afsnit. De to første afsnit får premiere 7. oktober på C More – herefter får du et nyt afsnit onsdag.

Josefin Asplund (Himmelsdalen, Vikings) og Alexej Manvelov (Chernobyl, Sthlm Rekviem) spiller hovedrollerne som et umage makkerpar, der forenes i jagten på en forsvundet person.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her

Advokaten Emily Jansson (Josefin Asplund) og den prøveløsladte Teddy Maksumic (Alexej Manvelov) vil noget meget forskelligt. Hun vil op. Han vil ud. For at Emily kan nå sit mål, må hun finde den kidnappede Philip, som er søn af advokatfirmaets vigtigste klient. For at Teddy kan vende sit kriminelle liv ryggen, må han finde Philips bortfører. Et livsomvæltende samarbejde og et meget usædvanligt venskab opstår, da deres veje krydses.

– Vi har længe ønsket at arbejde med Jens Lapidus, og det gør os ekstra stolte, at vi nu har mulighed for at lave en serie baseret på hans succesrige trilogi, siger Josefin Tengblad, som er eksekutiv producent og dramachef på C More og TV 4.

Top Dog er en C More Originals, og følger i rækken af tidligere succesrige serier, som Hamilton, Rebecka Martinsson, Bäckström, Tynd is, Sthlm Rekviem, Jægerne, Fartblinda, Himmelsdalen, Den røde enke (Gåsmamman), Savnet, Dirigenten, Modus m.fl.

7 okt 2020 09:00
C More Play

Top Dog – ny C More originalserie har premiere 7. oktober (1:8) C More
Krimi Serie
8 Afsnit

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: C More presse

t?a=1428693185&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1

I samme kategori

Back to top button