Streamingnyt

Top Dog

To forskellige verdener mødes i Top Dog, som er seneste skud på stammen af C More Originals. Den nye dramaserie kan ses på DR TV fra 31. maj, og er baseret på trilogien ”VIP-rummet” af Stockholms krimikonge Jens Lapidus.

Se alle otte afsnit fra den 31. maj på DRTV.

Josefin Asplund (Himmelsdalen, Vikings) og Alexej Manvelov (Chernobyl, Sthlm Rekviem) spiller hovedrollerne som et umage makkerpar, der forenes i jagten på en forsvundet person.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Advokaten Emily Jansson (Josefin Asplund) og den prøveløsladte Teddy Maksumic (Alexej Manvelov) vil noget meget forskelligt. Hun vil op. Han vil ud. For at Emily kan nå sit mål, må hun finde den kidnappede Philip, som er søn af advokatfirmaets vigtigste klient. For at Teddy kan vende sit kriminelle liv ryggen, må han finde Philips bortfører. Et livsomvæltende samarbejde og et meget usædvanligt venskab opstår, da deres veje krydses.

– Vi har længe ønsket at arbejde med Jens Lapidus, og det gør os ekstra stolte, at vi nu har mulighed for at lave en serie baseret på hans succesrige trilogi, siger Josefin Tengblad, som er eksekutiv producent og dramachef på C More og TV 4.

Kilde: C More presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button