Radio og Podcast Nyt

Toner – nyt dansk musikprogram på P4

Tidligere har radioværten Carsten Holm slået sine folder på P3 og senere hen også P6 Beat. I det nye år kan Holms stemme og begejstrede musikformidling også opleves på P4, når han bliver vært på det nye P4-program ’Toner’.

’Toner’ får premiere søndag den 5. januar fra klokken 16.00 til 18.00, og programmet vil udelukkende fokusere på dansk musik, og ambitionen er at præsentere den musik, som lytterne måske ikke kender endnu, men som alligevel fortjener at blive hørt.

Carsten Holm beskriver ’Toner’ således:

– Programmet omhandler den danske musik. Den der var, er og kommer. Det er baseret på mine og lytternes oplevelser. Vi deler musikken med hinanden – er sammen om de store samlende koncerter med danske navne på festivaler og koncerter – og giver hinanden tip om ny musik, der rækker udover hitlisterne.

Lars Daneskov, der er redaktør for P4, håber, at det nye program kommer til at give lytterne en masse nye og anderledes musik oplevelser.

– Som landets største radiokanal vil vi gerne være med til at præsentere lytterne for noget af al den fantastiske og enormt forskellige musik, som bliver lavet i det her land. Noget vil lytterne kende i forvejen, men rigtig meget vil de måske opleve for første gang i Toner. Det er det, Toner skal kunne. Give en ugentlig krammer til dansk musik, siger Lars Daneskov.

Med det nye program kommer søndagens sendeplan på P4 fra og med den 5. januar til at se således ud:

Kl. 10-12: Badabing

Kl. 12-14: Hit med historien

Kl. 14-16: Musikquizzen

Kl. 16-18: Toner

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button