Streamingnyt

Tomgang vender tilbage på TV 2 Zulu og Play 12. oktober

Tomgang ny sæson TV 2 Zulu
Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2 ZULU

Mick Øgendahl, Rune Klan, Sarah Grünewald og Sami Darr er tilbage med en ny omgang Tomgang fra 12. oktober kl. 21:25 på TV 2 Zulu.

I første episode i den nye sæson 3 overrasker Theis og Aslan, Mathias på hans fødselsdag med en tur på strip-klub. Desværre har Mathias glemt, at hans mor Karen kommer til boller og lagkage. Karen møder Mie og øjner en chance for at få nogle børnebørn. Mathias er presset over, at Mie ikke synes, han er sporty og macho. Helt skidt bliver det, da Karen viser Mie billeder af Mathias uden tøj på som lille. Drengenes venskab bliver sat på prøve, da Theis og Aslan lyver for Mathias og vælger at blive væk fra boller og lagkage.

Tomgang vises også på TV 2 Play, hvor der er snigpremiere allerede 5. oktober.

Generelt om Tomgang sæson 3

I den nye sæson af ‘Tomgang’ kommer der i dén grad skred i tingene for Mathias (Mick Øgendahl), Theis (Rune Klan), Aslan (Sami Darr) og Mie (Sarah Grünewald).

Livet går sin vante gang i kiosken, hvor Mathias er det naturlige midtpunkt, men alt omkring ham ændrer sig. Så selv om alt lader til at være ved det gamle, er der alligevel intet, der er som før:

Mie virker mere interesseret i Mathias. Theis får at vide, han har en far – og så har han pludselig alligevel ikke en far, men en halvbror. Aslan bliver alvorligt syg og får en roommate i form af hans politikollega Heinrich. Og så møder alle kærligheden i en eller en anden form i den nye sæson – og ikke kun den puritanske slags.

– Nu har jeg siddet i klipperummet og set historierne ’blive til virkelighed’, og de steder, hvor komikken bliver overtaget af dramatikken, sidder jeg med livet i hænderne og holder vejret. Det er fedt at have det sådan med sine figurer. Jeg håber det bedste for dem, og så jeg synes – i al beskedenhed – at det er lykkedes at lave nogle troværdige karakterer. Det er jeg meget stolt af, siger Mick Øgendahl.

Mick Øgendahl har endnu en gang skrevet manuskriptet til serien, mens Rasmus Heide er tilbage i rollen som instruktør i en sæson med et udvidet persongalleri. Ud over den seneste sæsons nye personer på rollelisten, Waage Sandø og Thomas W. Gabrielsson, vil seerne og brugerne også opleve Kirsten Lehfeldt, Ditte Gråbøl, Torben Zeller og Benedikte Hansen i ’Tomgang’.

I samme kategori

Back to top button