To tv-premierer i weekenden på TV 2

| onsdag 04. jan, 2012 10:31 | 0 Kommentarer

The Nanny Diaries TV 2Lørdag 7. januar kl. 21.20 er der dansk tv-premiere på “The Nanny Diaries” med Scarlett Johansson på TV 2.

Annie (Scarlett Johansson) er nyuddannet fra universitetet og har brug for at tjene nogle penge, og da hun har problemer med at få et arbejde indenfor sit fag, kommer jobbet som barnepige hos Hr. og Fru X (Paul Giamatti, Laura Linney) som sendt fra himlen.

Det er bestemt ikke noget let job, for Hr. X er utro og arbejdsnarkoman, Fru X bruger al sin tid på at shoppe og er bange for sin egen søn, Grayer, som bestemt også kan være en irriterende møgunge.

Foruden at passe Grayer, skal Annie gøre rent, løbe ærinder for Fru X og holde Hr. X fra livet. Men heldigvis er naboen (Chris Evans) et lækkert hug, som Annie hurtigt får et godt øje til.

“The Nanny Diaries” bygger på en bestsellerroman, hvor to tidligere barnepiger i en satirisk tone beretter om livet i overklassen. Filmen kan ses på TV 2 lørdag 7. januar kl. 21.20.

Nat på museet 2
Søndag 8. januar kl. 21.00 er der dansk tv-premiere på det amerikanske komedie-drama “Nat på museet 2” på TV 2.

Larry Dayley (Ben Stiller) er stoppet som nattevagt, og har startet sit eget firma, men da han finder ud af, at alle figurerne fra New Yorks Naturhistoriske Museum skal flyttes til et museum i Washington, rejser han resolut af sted.

Han er den eneste, der kender den forbandelse, der gør at alle figurerne bliver vækket til live om natten, og han regner med at flytningen kan ende i kaos.

Tilbage blandt de levende figurer opdager han hurtigt, at den onde egyptiske farao Kahmunrah (Hank Azaria) planlægger at overtage verdensherredømmet.

Larry tager kampen op imod ham sammen med sine gamle venner b.la. miniaturecowboyen Jedediah (Owen Wilson), Teddy Roosevelt (Robin Williams), Octavius (Steve Coogan) og ikke mindst den dristige og bedårende pilot, Amelia Earhart (Amy Adams).

“Nat på museet 2” kan ses på TV 2 søndag 8. januar kl. 21.00.

Kilde: TV 2

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt