To nye tøseserier på vej hos Netflix

| fredag 06. jan, 2017 11:26 | opdateret 06. jan, 2017 kl. 17:05 | 0 Kommentarer

Der er mange nye serier på programmet hos Netflix i 2017. Nu løfter Netflix sløret for to kommende serier, som nok især vil skabe glæde hos pigerne. Det drejer sig nemlig om Girlboss, der er spækket med girl power og mode, og Santa Clarita Diet med Drew Barrymore i hovedrollen.

Girlboss

Girlboss Netflix

Fotocredit:Karen Ballard/Netflix

Alle fashionistas kan allerede nu glæde sig til, at ‘Girlboss’ lander på Netflix til april. Serien handler om kvinden bag modeimperiet Nasty Gal – Sophia Amoruso. Girlboss er inspireret af New York Times-bestselleren #Gilsboss, skrevet af Sophia Amoruso. I serien følger vi Amoruso (Britt Robertson), der som 22-årig begyndte at sælge vintagetøj på eBay. I en alder af blot 28 år, havde Amoruso opbygget en millionforretning under navnet Nasty Gal.

Girlboss’ er skabt af Kay Cannon (Pitch Perfect 1&2 og 30 Rock), der også er showrunner på serien. Charlize Theron (Monster, Young Adult), Laverne McKinnon? ?og Beth Kono? ?fra
Denver & Delilah, Christian Ditter (How to Be Single) og Sophia Amoruso er også executive producere på serien.

Girlboss består 13 afsnit á 30 min.

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet, der har premiere på Netflix den 3. februar og kommer i 10 afsnit, har Drew Barrymore (Charlie’s Angels, 50 First Dates, Never Been Kissed) og Timothy Olyphant (Justified, Mother’s day) i hovedrollerne. Serien handler om parret Sheila (Barrymore) og Joel (Olyphant), der sammen med deres teenagedatter Abby (Liv Hewson) lever et stille og roligt liv i den lille by Santa Clarita uden for LA – lige indtil Sheila får viklet hele familiens liv rundt på gulvet.

Netflix har afsløret de første to billeder fra serien, der også afslører, at der foregår ting og sager i Santa Clarita Diet, der måske ikke er helt normalt.

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet Netflix

Santa Clarita Diet

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming