TNT dropper reklameafbrydelserne

| fredag 14. jun, 2013 21:06 | opdateret 17. jun, 2013 kl. 18:16 | 24 Kommentarer

TNTTurner Broadcastings tv-kanal TNT har valgt at droppe reklameafbrydelser inde i sine programmer her i sommerperioden. Beslutning kommer efter man har fået positiv feedback fra seerne på et forsøg her i foråret, hvor man ikke afbrød spillefilm i prime time med reklamer, men nøjedes med reklamer før og efter filmen.

I sommerperioden dropper TNT så reklameafbrydelser i alle programmer også de omkring 90 spillefilm der er planlagt hen over sommeren. Filmene på TNT vises mellem, den 24 juni og 1 september. På herdage vises en film kl. 21.00 og i weekender 2 film efter hinanden med start kl. 21.00 og 23.00.

Genren er et skønt mix af klassiske dramaer, thrillers og komedier med stjerner som Meryl Streep, Julianne Moore, Charlize Theron og Penélope Cruz. 

Blandt de 90 titler er den femdobbelt Oscar-nominerede film In the bedroom, vampyrdramaet Let me in, morddramaet Savage Grace med Julianne Moore, Vanity Fair med Reese Whiterspoon, A Prairie Home Companion med Lindsay Lohan og Meryl Streep og Head in the clouds med Charlize Theron og Penélope Cruz

Kanalen har også besluttet at imødekomme seernes ønsker og fjerne reklamepauserne i filmene i hele sommerperioden.

– Vi har besluttet at vise alle vores sommerfilm uden reklamepauser. Vi testede allerede i foråret at tage reklamepauserne væk fra vores film, og det har resulteret i meget positiv feedback fra seerne. Hele sommeren fjerner vi også reklamerne midt i de øvrige programmer for at glæde vores seere
, siger Jemma Yates, programdirektør i Turner Nordic & Baltic.

I løbet af sommeren er der også “verdens mest dramatiske test” på www.tnt-tv.dk og facebook.com/tntDK, hvor besøgende kan teste, hvilken filmpersonlighed de har og få chancen for at vinde en rejse.

Kilde: dagensmedia.se

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (24)

 1. mich siger:

  På Yousee mener jeg slet ikke vi har reklamer, men kun afbrydelser, med deres kommende programmer

  • turbo siger:

   Det er også mindst lige så irriterende med “reklameafbrydelser” om kanalernes kommende og i gangværende serier, med videre. Jeg har History HD som Ekstrakanal, og her afbrydes konstant med den slags programinfo. Og nu er DEN kanal også pludselig begyndt at sende almindelige reklamer!

 2. Bo Fredborg siger:

  Ok. Ser den aldrig, så ved ikke om det er generelt hos alle danske udbydere.

  • mich siger:

   Tror det er danske seere, og distributørerne herhjemme, der har bestemt det. Ser den også sjældent, men det var på facebook, jeg læste, at en brokkede sig over afbrydelserne med programinfo i filmene, og der blev svaret, at det var fordi, der blev ssendt reklamer i andre lande

 3. Martin_DK siger:

  Jeg tror efterhånden at London-kanalerne (fra Viasat og SBS) bliver nødt til at droppe reklameafbrydelserne midt i udsendelserne, for at kunne hamle op med Netflix o.lign. Jeg ser sjældent noget på de kanaler, mens det bliver sendt, men optager det og ser det senere.

 4. Kristian siger:

  Det kun i Sverige der reklamer på deres feed.. Mens os andre får TNT promot mår de har reklamer på i Sverige.
  Som Bo skriver så droppes dette fra 24/6

  Og Bo kan du så få set noget TNT 🙂

 5. Per M siger:

  De afbrydelser at TNT gør i deres tv-serier og film, bare for at gøre reklame for sig selv er da også skide skørt. Det er bla. med til at jeg ikke gider at se noget på den kanal direkte. Den der kan dukke op på den kanal der fanger min interesse, det optages i stedet for med min PVR, så jeg kan “spole” hen over afbrydelserne.

  Men det drop af afbrydelser skulle de gøre permanent, i stedet for kun her i sommeren.

  • Kristian siger:

   Ingen egen promos er fordi der sendes reklamer i Sverige… Ellers had du fået svensk reklamer.
   Der kommer på sigt dansk reklamer.. Det tager tid at få det op at kører.. Det ikke så længe siden at turner købet kanalen.. TCM kommer ikke med reklamer og kommer aldrig til har de meldt ud.. Den kommer i 16:9 og i Hd datoen Er ikke lagt endnu

 6. mich siger:

  Per M ???

  TCM findes da ikke i HD og 16:9 på Yousee endnu ?

 7. Per M siger:

  Blah, jeg tænkte på den der anden en, kvinde kanalen TLC.
  Der fik jeg lige blandet to forskellige kanaler sammen.

Skriv et svar