TV-Nyt

TLC er startet i Danmark

tlc logoPassionerede personligheder med begge ben på jorden. Inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Spændende genrer med tyngde og bredde. Fordybelse og lune, gråd og grin! Sådan lyder beskrivelsen fra Discovery Networks i forhold til deres nye kanal TLC, der nu har fået premiere i Danmark. Kanalen er primært målrettet det kvindelige publikum i alderen 25-39 år med det man kalder faktuel underholdning – en blanding af fakta, humor og fordybelse.

Den nye kanal erstatter Discovery Travel & Living og det forventes at 45% af danskerne kan se med fra kanalens start. Discovery håber på, at kanalen vil kunne ses af 60% ved indgangen til 2012. Dette afhænger dog af kanalens modtagelse, blandt andet hos antenneforeningerne.

“TLC er allerede en succes i blandt andet Norge, Sverige og Holland og er med internationale produktioner og nye formater af højeste kvalitet en kanal, vi er stolte over at præsentere for de danske seere”, lyder det i præsentationen af kanalen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TLC Danmark bliver en kanal med de stærkeste programkort fra Discovery Networks internationale søsterkanaler men med en planlægning med danske seerønsker for øje.

Herunder nogle af de programmer TLC fremhæver i oktober måned:

Lily Allen TLCLILY ALLEN: DET ER MIT LIV

Følg det internationale popfænomen, Lily Allen, når hun bytter rollen som syngende superstjerne ud med spirende butiksejer og designer. Sammen med søsteren Sarah arbejder hun for at udleve drømmen om at åbne en modeforretning midt i Londons fashionable kvarter, Covent Garden. Programmet har fulgt søstrene under den lange process, det har været at bygge deres forretning op fra bunden. Specielt for Lily har der været stor risiko forbundet med at fravælge hendes tidligere karriere som succesrig sangerinde for at kaste sig ud i en mere usikker og ukendt verden. Sideløbende med karriereskiftet forsøger Lily at slå sig ned i en ”normal” tilværelse sammen med manden Sam. En beslutning, der hverken har været nem at tage eller nem at efterleve, men som viser sig at ændre hende fundamentalt.

Snigpremiere den 6. oktober. Herefter hver søndag kl. 21

SKADESTUEN: 24 TIMER

Med 70 kameraer, der har filmet døgnet rundt i 28 dage, får seerne et stærkt og dokumentarisk indblik i hverdagen på en af Englands travleste skadestuer. ’Skadestuen: 24 timer’ følger livet på Kings College Hospital – skadestuen, hvor dramatiske historier om kærlighed, liv og død udfolder sig hver eneste dag. Hvert afsnit fokuserer på patienter, der bliver behandlet inden for 24 timer, og følger den glæde og hjertesorg, de forskellige patienter og deres familier gennemlever inden, under og efter behandlingerne. Desuden følger serien personalets hårde arbejde, der er gennemsyret af høj professionalisme, engagement og mod.

Snigpremiere den 6. oktober. Herefter hver tirsdag kl. 22 

BODY OF PROOF

Body of Proof TLC
Amr. krimiserie Body of Proof

Krimiserien ’Body of Proof’ følger retsmedicineren Megan Hunts liv og karriere, efter hun har mistet sin medicinske licens i kølvandet på en voldsom familietragedie. Oprindeligt var Megan neurogkirurg, men nu vier hun i stedet sit liv til at løse komplicerede retsmedicinske mysterier. Ulykken, der har vendt op og ned på Megans liv, har gjort hende kynisk og arrogant i hendes arbejde med såvel myndigheder som kollegaer, men idet hun har et enormt talent for det retsmedicnske arbejde, slipper hun afsted med det meste. I rollen som Megan Hunt ses Dana Delany, der bl.a. er kendt fra Desperate Housewives.

Serien stammer fra amerikanske ABC og blev fornyet for en anden sæson.

Snigpremiere den 6. oktober. Herefter hver mandag kl. 22

MIN NØGNE SANDHED

Denne fængslende serie følger en række personer, som kæmper med at skjule en pinlig hemmelighed om deres krop. Med hjælp fra en terapeut afslører de den smertefulde sandhed for deres familie og venner, men kan de i sidste ende komme overens med, hvordan deres krop ser ud? I ‘Min nøgne sandhed’ møder vi bl.a. Wendy, hvis krop har ændret sig til uigenkendelighed, efter hun har fået fire børn. Hun væmmes ved den megen ekstra hud på maven og asymmetriske bryster. Vi stifter også bekendtskab med Colette, som siden fødslen har levet med en vaskulær misdannelse på højre side af hendes ansigt, og vi møder Kelly, som har kæmpet i årevis med at skjule hendes enorme 34KK bryster.

Hver søndag kl. 22

TLCS KONDITORSKOLE

I ’TLCs konditorskole’ dyster ti talentfulde dessertkokke om 250.000 kr. og ikke mindst om muligheden for at arbejde sammen med selveste Buddy Valastro, der er kendt fra det populære kageprogram, ’Cake Boss’. Buddy styrer slagets gang, når kokkeaspiranterne bliver sat på alverdens prøver inden for dessert og kagekunstens verden. For hvert afsnit bliver udfordringerne vanskeligere og deltagerne færre. En af de første prøver, de bliver sat på, er at producere en kage på 9 timer, der indkapsler deres færdigheder inden for både bagning og dekorering på den bedst og flottest mulige måde.

Hver fredag kl. 22

FRA CHASTITY TIL CHAZ

‘Fra Chastity til Chaz’ er en fascinerende dokumentarfilm om Chastity Bono, datter af den berømte popduo Sonny og Cher, der har valgt at få foretaget en kønsskifteoperation for øjnene af hele verden. Seerne inviteres med på sidelinien af den bemærkelsesværdige rejse, Chastity foretager i kampen for at blive til Chaz. En rejse, der både inkluderer hormonskud, kirurgi og kampen for accept omkring det valg, Chastity har taget. Processen er lang og medfører lige så mange mentale som fysiske konsekvenser for Chastity, hendes familie og kæreste. Specielt kæresten skal i den grad vænne sig til pludselig at være sammen med en mand. Dokumentaren fortælles hudløst ærligt og kompromisløst, og man kan ikke andet end at fatte sympati for den oprigtige Chaz og den modige beslutning, hun – eller han – har taget.

Snigpremiere den 6. oktober. Herefter søndag den 30. oktober kl. 22

EN MAND – FIRE KONER

’En mand – fire koner’ fortæller historien om familien Brown, der ved første øjekast er en typisk amerikansk familie. Realiteten er dog en helt anden, eftersom familiens overhoved, Kody, ikke har nøjedes med én kone, men giftet sig med tire forskellige! Serien præsenterer et nyt syn på en livsstil, der altid har været præget af dysfunktionalitet og misforståelser. Kody Brown og hans tire “søster-koner” er imidlertid alt andet end dysfunktionelle. De er en meget glad, veltilpasset familie, hvor hustruerne hjælper hinanden, og alle betragter sig selv som mødre til de i alt 13 børn, de sammen har med Kody. Den første episode af denne fascinerende serie introducerer alle medlemmerne af den ekstraordinære familie, og vi får blandt andet et hint om, at de står over for en enorm forandring, der kan forvandle deres liv for evigt.

Hver onsdag kl. 22

ONE BORN EVERY MINUTE

Hver eneste dag, hvert eneste minut bliver en baby født (i Storbritannien). Men ingen fødselshistorie er den samme, og netop af den grund er programrækken ’One born every minute’ blevet til. I over 6 uger har 40 fjernstyrede kameraer filmet livet på en række engelske fødegange, og serien følger på denne måde nærmest minutiøst, hvad der sker forud, under og efter en fødsel. Med hjertevarme og intimitet fortæller programmet historierne om et af livets mest bevægende og stærke øjeblikke. Det øjeblik, når et nyt barn kommer til verden og ser dagens lys.

Hver onsdag kl. 21


I samme kategori

Back to top button