TV-Nyt

Tjekkiet – Danmark på Kanal 5

Tjekkiet – DanmarkDet er afgørelsens time, og det er nu, Morten Olsens tropper skal kæmpe med ALT, hvad de har lært for at sikre point til Danmark. Drømmen om sambarytmer og VM i Brasilien lever i høj grad stadig, og Morten Olsens tropper kan selv holde liv i den, hvis de henter point med hjem fra Andruy Stadion i Olomouc.

Følg dramaet direkte på Kanal 5!
Klokken 19.00: Optakt til Tjekkiet – Danmark med Henrik Hoffmann og hans gæster i studiet. 
Klokken 20.30: Kanal 5 stiller om til et udsolgt Andruv Stadion, hvor Peter Piil og Morten Bruun sidder klar i kommentatorboksen.
Klokken 22.10 genudsender 6’eren kampen
  
Det handler om fodbold
Opgaven er simpel: Hvis Danmark vil spille VM i Brasilien i sommeren 2014, så skal der point med hjem fra Tjekkiet og meget gerne tre af slagsen. Tjekkerne ligger 3’er i gruppe B med fem point for tre kampe, mens Morten Olsens mandskab kun har skrabet to point sammen og er 5’er i gruppen. Italien er stukket af i toppen af gruppen, men hvis de danske drenge vil være med til at dyste om andenpladsen, så er det i Tjekkiet, at der skal høstes point! Morten Olsen må undvære sin favorit-angriber, Nicklas Bendtner som sidder ude med 6 måneders karantæne. Det åbner dørene til landsholdet for nogle af Danmarks andre talentfulde angribere, der drømmer om en fast plads på landsholdet. Så mon ikke opgøret mod Tjekkiet igen vil give plads til Andreas Cornelius i front?

Mødet med Tjekkiet foregår på det lille Andruv Stadion i Olomouc, som kun har plads til 12.500 tilskuere, så de danskere, der har taget turen til Olomouc, har en god chance for at blive hørt.

Se Tjekkiet – Danmark fredag den 22. marts fra kl. 19.00 på Kanal 5 eller se genudsendelsen af kampen på 6’eren kl. 22.10 eller dagen efter kl. 15.55.

Kilde: SBS

I samme kategori

Back to top button