Tinkas juleeventyr – TV 2 julekalenderen kan købes fra 16. oktober

| onsdag 11. okt, 2017 13:06 | 0 Kommentarer
Lågekalenderen koster 45 kroner og kan købes fra mandag 16. oktober i Bilka, Bog & Idé, BOGhandleren, Legekæden, SuperBrugsen, Kvickly, Dagli' Brugsen, Lokal Brugsen, Fakta, Føtex, Toys''R''us og BR.

Selvom der er nogle uger, til kalenderen viser 1. december, kan de juleglade allerede fra mandag 16. oktober lukke nissestemningen ind i stuen. Her er det nemlig muligt at købe lågekalenderen til TV 2s familiejulekalender ‘Tinkas juleeventyr’ og hente den tilhørende app.

I den nye familiejulekalender møder vi nissepigen Tinka. Sammen med de andre ung-nisser skal hun 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten. Den markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget går galt! Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver Tinka sig ud på et sandt juleeventyr.

Masser af stærke navne
På rollelisten finder man masser af stærke navne, bl.a. Ellen Hillingsø, Birthe Neumann, Anette Støvelbæk, Neel Rønholt, Christian Tafdrup, Mia Lyhne, Lars Knutzon og Paw Henriksen. Rollerne som Tinka og Lasse spilles af hhv. Josephine Højbjerg og Albert Rosin Harson.

Den nye familiejulekalender er skrevet af Flemming Klem, og Mogens Hagedorn er instruktør.

‘Tinkas juleeventyr’ produceres for TV 2 af Cosmo Film med støtte fra FilmFyn. Cosmo Film har tidligere produceret familiejulekalenderne ‘Jesus og Josefine’ (2003), ‘Jul i Valhal’ (2005) og ‘Juleønsket’ (2015) for TV 2.

Vær med i den store juleduet
I år får alle også chancen for at give den som sanger via en Tinka-app. Med appen kan man være med til at lave julens fedeste musikvideo ved at synge duet med to kendte sangere, karaktererne fra familiejulekalenderen og resten af Danmark.

Hver dag er der en ny, spændende videoudfordring, som man kan mime med på, og bag udvalgte låger i kalenderen er der koder, som kan åbne helt særlige bonusklip i Tinka-appen. Og har man lyst, kan man sende sine videoer til TV 2 og få mulighed for at komme på tv.

Appen fås både til IOS- og Android-telefoner og tablets og kan hentes i App Store og på Google Play fra mandag 16. oktober.

Ligesom i 2015 produceres TV 2s familiejulekalender med støtte fra Ford, som derfor er med i en masse sjove og fantasifulde aktiviteter omkring ’Tinkas juleeventyr’ i december. Med lågekalenderen følger f.eks. en særlig julestjerne, som man kan dekorere, klippe ud og aflevere hos Fords forhandlere og få sin helt egen Tinka-nissehue.

TV 2s lågekalender støtter julemærkehjemmene
TV 2s første lågekalender kom på gaden i 1991, og siden er overskuddet fra salget gået til Julemærkefonden. Det gør det også i år, og overskuddet hjælper de fire julemærkehjem til at tage imod 750 børn årligt, som får et sundere liv og en hverdag uden mobning og social isolation. Der står flere hundrede børn på venteliste til et ophold, så der er brug for hver en krone til det fortsatte hjælpearbejde.

Lågekalenderen koster 45 kroner og kan købes fra mandag 16. oktober i Bilka, Bog & Idé, BOGhandleren, Legekæden, SuperBrugsen, Kvickly, Dagli’ Brugsen, Lokal Brugsen, Fakta, Føtex, Toys”R”us og BR.

Kilde: TV 2
Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt

Privatlivs indstillingsoversigt