TV-Nyt

Tina Müller ny sportsvært i DR

Tina Müller DR
Tina Müller kan ses på DR Sporten fra den 1. december. Foto: DR

Fra den 1. december bliver sportspublikummet mødt af et nyt ansigt, når de stiller ind på DR1 for at få sportsnyheder eller se større sportsbegivenheder.

DR Sporten har ansat den erfarne sportsvært Tina Müller, der kommer fra Viasat. Her har hun de seneste otte år arbejdet som vært og reporter, og hun har især haft fokus på fodbold og håndbold.

”Jeg glæder mig vældig meget til at kaste mig ud i noget nyt, hvor jeg skal bruge mine kompetencer på en lidt anden bane end den, jeg er vant til at spille på,” siger Tina Müller, der tilføjer, at der venter nye og spændende udfordringer hos DR.

”Dem ser jeg frem til at tage hul på sammen med et yderst professionelt hold af nye gode kollegaer. Kollegaer, som med garanti vil kunne lære mig en masse. Så jeg er glad – glad for at kunne fortsætte min udvikling i et så kompetent hus,” siger hun.

I DR bliver Tina Müller fast vært på Sporten på DR1 klokken 18.50 og 22.20. Derudover vil hun de fleste søndage være med ude i sportshallerne, hvor hun skal være vært på DR1’s dækning af Champions League- håndbold.

”Champions League er verdens bedste klubturnering, og det er håndbold fra absolut øverste hylde. Jeg ser frem til at formidle de store kampe til seerne og tage dem med på en fantastisk håndboldrejse,” siger Tina Müller.

Allerede veletableret
Det er en erfaren sportsvært, der nu får sin daglige gang på DR Sporten. Trofaste sportsseere har længe oplevet Tina Müllers kompetente dækning af især fodbold og håndbold på TV3.

”Tina er allerede veletableret som sportsvært, og hun har et kæmpe kildenetværk blandt eliteidrætsudøverne. Samtidig har hun et stort potentiale til at vokse yderligere som vært, og vi glæder os enormt meget til at være med til at udvikle hende,” siger sportschef i DR Jacob Kwon.

Fra den 1. december bliver Tina Müller værtskollega med blandt andre Peter Møller og Ulla Essendrop.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button