Nyheder

Til middag med døden

Mennesker har i mange generationer udfordret skæbnen ved at spise giftig mad for at få næring og for at overleve – trods en høj risiko for en hurtig og sikker død.

Det der engang tjente som føde for at overleve, er nu blevet til eksotiske delikatesser for mange eventyrlystne turister. Globetrottere med hang til farefulde oplevelser kaster sig nu over disse noget eksotiske madvarer og det gælder alt lige fra de farlige taranteller fra Cambodjas lokale markeder, de thailandske hesteskokrabber til alverdens giftige slanger.

I programserien ”Til middag med døden” lærer vi, hvordan det er muligt at udskille de farlige gifte fra de forskellige dyr og planter, og dermed få sig lidt af en eksotisk smagsoplevelse.

Hvert afsnit i programserien tager seeren med til forskellige steder rundt om på kloden, hvor der smages på disse dødelige delikatesser – og på menuen står blandt andet padder, giftslanger, skorpioner og edderkopper. 

Kom med ind i de tæt bevoksede skove, vildmarksområder og fortryllende vandløb i blandt andet Japan, Taiwan, Indonesien og Laos. Lokale eksperter fra de respektive lande fortæller om netop deres lands særlige kulinariske hemmeligheder. Desuden fortæller læger og kokke om de sundhedsmæssige fordele, disse eksotiske delikatesser har og hvad der rent faktisk kan ske, hvis man ikke tager sine forholdsregler. 

Premiere: Torsdag den 5. august kl. 22.00 – eksklusiv på Viasat Explorer

I samme kategori

Back to top button