Branche-Nyt

Thy-Mors Energi byder Norlys velkommen på fibernettet

Som et led i at sikre et bredt udvalg af udbydere på fibernettet har det nordvestjyske energiselskab Thy-Mors Energi nu underskrevet en aftale med energi- og telekoncernen Norlys, som er kendt for brands som Stofa, Boxer og Norlys Erhverv.

– Aftalen med Norlys betyder, at vores andelshavere kan se frem til endnu flere valgmuligheder på fibernettet. Norlys råder over velkendte brands som Stofa og Boxer, som blandt andet er kendt for deres stærke tv-udbud, som inkluderer de populære Discovery-kanaler. Derudover går de også forrest med deres nye WifiGaranti-produkt, og så udbyder de internetløsninger til erhvervslivet. Det er alt sammen noget, vi ser frem til at gøre tilgængeligt for vores andelshavere, fortæller Lars Thorup Nielsen, fiberchef i Thy-Mors Energi.

Flere valgmuligheder på fibernettet skal øge tilslutningen
Aftalen mellem de to fiberpartnere er underskrevet og forventes at træde i kraft i løbet af 2022. Thy-Mors Energi, der er i færd med at implementere en række tilsvarende samarbejdsaftaler, håber at flere valgmuligheder vil være med til at få endnu flere danskere over på den lynhurtige bredbåndsteknologi.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Behovet for hurtigt og stabilt internet vokser, og det er vigtigt for forbrugerne, at de kan vælge frit mellem flere udbydere. Derfor er det også en høj prioritet for os at indgå nye aftaler som denne med Norlys, fortæller Lars Thorup Nielsen.

Hos Norlys glæder direktør for Teknik & Infrastruktur i Norlys Digital, Gert Rieder, sig over den nye aftale, der gør det muligt for endnu flere at blive kunder hos Norlys:

– I Norlys er vi utroligt glade for, at vi i fremtiden kan tilbyde tv og internet på fibernettet i Thy og på Mors. Vi har mange års erfaring med at levere internet og tv til danskerne, og én af vores store styrker er, at vi ved, hvad kunderne efterspørger og designer vores produkter og ydelser ud fra det. Der findes ikke noget vigtigere for os end at levere en god kundeoplevelse, og vi glæder os til, at vi kan begynde at byde velkommen til kunder fra Thy-Mors-området også, siger Gert Rieder.

Anerkendt brancheplatform gør aftalen mulig
Det er endnu en gang den uafhængige brancheplatform, OpenNet, der muliggør det kommende ægteskab mellem Thy-Mors Energi og Norlys. Begge selskaber har tegnet aftale med OpenNet, som leverer it-platformen bag samarbejdet:

– OpenNet har bygget en enkel og effektiv wholesale-platform med et standardmiljø og en fælles bestillingsplatform, som gør det nemt og enkelt for netejere og tjenesteudbydere at indgå aftaler med hinanden. Begge selskaber har i forvejen et tæt samarbejde med OpenNet, og vi er glade for at kunne muliggøre endnu en samarbejdsaftale, der skaber større valgfrihed til de danske fiberkunder, fortæller Henrik Møller Nielsen, som er direktør i OpenNet.

Kilde: Norlys presse

I samme kategori

Back to top button